VIDEO La fel ca pe vremea PSD/Marian Ceauşescu, luat pe sus de jandarmi din Piaţa Victoriei şi amendat, deși el a fost cel lovit!

VIDEO La fel ca pe vremea PSD/Marian Ceauşescu, luat pe sus de jandarmi din Piaţa Victoriei şi amendat, deși el a fost cel lovit!

Marian Moroşanu, zis Marian Ceauşescu, unul dintre cei mai cunoscuţi protestatari din perioada mitingurilor declanşate de OUG 13, a fost luat pe sus vineri de jandarmi din Piaţa Victoriei, unde avea loc un protest împotriva autorităţilor, în special împotriva preşedintelui Iohannis, şi amendat cu 200 de lei. "Ceauşescu" susţine că este un abuz şi că va acţiona în instanţă, scrie Epoch Times.

Moroşanu nu participa la protest ci era într-un scuar în proximitatea alveolei unde se protesta atunci când a fost ridicat de jandarmi. Echipa Epoch Times a surprins momentul când lucrurile deja degeneraseră, mai exact când un cetăţean era dus cu cătuşe spre dubă iar jandarmii îl înconjuraseră pe Moroşanu. Întrebaţi de ce îl ridică pe acesta, forţele de ordine au susţinut că Moroşanu ar fi înjurat o persoană.

Urcat în dubă în aplauzele unora dintre protestatari - unii dintre ei simpatizanţi PSD - Moroşanu a fost dus la poliţie unde a fost amendat cu 200 de lei pe motiv că a provocat scandal. De partea lui, Moroşanu acuză însă că a fost agresat de un participant la protest care i-ar fi dat doi pumni. Marian "Ceauşescu" a declarat pentru Epoch Times că jandarmii au asistat impasibili când agresorul său l-a lovit şi că au intervenit abia când el l-a împins pe bătăuş pentru a se apăra. Nemulţumit, Moroşanu acuză că îi va face plângere penală celui care l-a lovit.

Amenda
Amenda (Captura video)

Reamintim că în Piaţa Victoriei a avut loc vineri un protest, deşi în această perioadă mitingurile sunt interzise, pentru a preveni răspandirea pandemiei. La evenimentul anunţat pe Facebook au participat circa 200 de persoane, care l-au acuzat pe Iohannis că a impus ilegal şi abuziv starea de urgenţă. Printre manifestanţii care nu au păstrat distanţa între ei şi, în marea lor majoritate nu au purtat măşti, au apărut personaje precum Adrian Severin, fost europarlamentar condamnat pentru corupţie, simpatizanţi ai lui Liviu Dragnea şi figuri controversate, promovate de Sputnik. Unii dintre participanţi au susţinut că virusul este o minciună, o conspiraţie, un participant susţinând că scopul ar fi să se scape de vârstnici.

Pentru mai multe informaţii de la protest, vă invităm să urmăriţi aici materialul video realizat de Epoch Times.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD, ultima crimă / Iordache va fi ales astăzi preşedintele Consiliului Legislativ. Mandatul e pe viaţă

2 Un fost senator PSD îl dezbracă de secrete pe liderul PSD / „Diploma lui Ciolacu este falsă, cel mai probabil. E…

3 „Noul” PNL / Trei foști miniștri din Guvernele Dragnea și un ministru din Guvernul Ponta candidează din partea …

4 Noi informații / USR PLUS, scor peste așteptări la parlamentare / PSD și PNL merg cap la cap / Struțocămila lui Pont…

5 Birchall, cu colții în jugulara lui Streinu-Cercel: Se pare că imunitatea parlamentară bate imunitatea medical…