VIDEO „Le dăm o mamă de bătaie, să plece la ei acasă.” Sebastian Ghiță, în direct, despre protestatari

VIDEO „Le dăm o mamă de bătaie, să plece la ei acasă.” Sebastian Ghiță, în direct, despre protestatari

„Le dăm o mamă de bătaie, să plece la ei acasă.” Sebastian Ghiță, în direct, despre protestatari. Sebastian Ghita anunta ca-si va trimite oamenii sa-i atace pe protestatari! Intr-o interventie telefonica la televiziunea pe care o controleaza – Romania Tv -, Ghita i-a amenintat cu bataia pe protestatarii #rezist.

 „Daca le mai prindem pe bandele #rezist cum am vazut astazi la Ministerul Justitiei s-ar putea sa se intalneasca cu niste cetateni de la Partidul Romania Unita ca sa le dea niste suturi in fund sa ii trimitem acasa. Daca politia nu intervine o sa ne luam la bataie cu ei. Cum ii vom prinde distrugand institutii, o sa le dam o mama de bataie sa plece acasa sa ne lase in pace”, a fost reactia lui Sebastian Ghita la protestele cetatenilor prin care sustin lupta magistratilor pentru o justitie independenta, necontrolata politic.

Nici prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, nu a primit un tratament mai civilizat din partea lui Ghita.

„Cine este Timmermans, un domn din Olanda care ne-a umilit. A venit azi sa primeasca un premiu de la oamenii lui Soros. Ce pacaleala ne face (sic!) SNSPA si Negrescu”, a mai spus Ghita, potrivit Romania Tv.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...