VIDEO Liderul opoziției din Rusia, Alexei Navalnîi, a publicat imagini cu presupusa casa de vacanță a lui Vladimir Putin

VIDEO Liderul opoziției din Rusia, Alexei Navalnîi, a publicat imagini cu presupusa casa de vacanță a lui Vladimir Putin

Liderul opozitiei ruse, Alexei Navalnii, a publicat o inregistrare realizata din aer a unei vile ascunse langa granita Rusiei cu Finlanda, despre care se presupune ca ar fi folosita de Putin drept casa de vacanta, scrie The Guardian.

Conacul, cunoscut drept Vila Segren, este localizat intr-o zona pitoreasca de aproximativ 20 de hectare, pe si in jurul insulei Lodochny, in Golful Finlandei. Acesta a fost folosit ca fundal pentru o adaptare realizata de sovietici a seriei TV "Sherlock Holmes", realizata in anii '80.

Inregistrea realizata cu drona a terenului prezinta cateva case noi, incluzand vila recent extinsa, un heliport si un dig.

Navalnii a declarat ca zona este intens pazita si ingradita, iar localnicii au fost interzisi. In clipul video, Navalnii pretinde ca proprietatea este detinuta de catre apropiati ai lui Vladimir Putin, dar ca acesta o foloseste.

"Toate dovezile sugereaza un sistem standard de corputie al lui Vladimir Putin. Bunurile sale sunt inregistrate sub numele prietenilor sai apropiati care au devenit incredibil de bogati in ultimii 17 ani", a spus Navalnii in clipul video care a strans aproximativ 2 milioane de vizualizari, in mai putin de 24 de ore de cand a fost publicat pe YouTube.




Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...