VIDEO Loredana Groza, lascivă, la aparate. Cam prea lascivă și cam prea explicită

VIDEO Loredana Groza, lascivă, la aparate. Cam prea lascivă și cam prea explicită

După ce a tot fost acuzată că ar interveni asupra pozelor sale de pe rețelele de socializare, Loredana vrea să demonstreze că poate fi la fel de sexy și în video-uri, unde mai greu se pot altera imaginile!

Cântăreața demonstrează că silueta ei demnă de apreciat pentru vârsta pe care o are se întreține la sală și nicicum cu ajutorul programelor de modificat poze.

Loredana Groza, sexy la sală

Lori (50 de ani) s-a filmat în timp ce lucra la sală, la un aparat care o ajută să își tonifieze musculatura, însă internauții au observat repede că pozițiile artistei din timpul exercițiilor lasă loc liber imaginației și interpretărilor. Scoase din context, acestea ar putea apărea și într-un videoclip sexy, spre exemplu.

De asemenea, aceștia au mai scos în evidență și faptul că artista nu renunță la noul ei look de divă sexy nici la sala de forță, alegând să se aranjeze chiar și înainte de antrenamente. În filmulețul anterior meționat, Loredana părea machiată ca de party. Comentariile au subliniat însă și ambiția vedetei de a face sport și a arăta cât mai bine, lucru deloc ușor, având în vedere că nu multă lume se împacă atât de bine cu mersul la sală, scrie Click .


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 Cel mai negru scenariu pentru România...

3 Un caz „special”...

4 Dezvăluirea lui Băsescu despre proprietarul Bazei Mihail Kogălniceanu...

5 Avertismentul care dă fiori al fostului consilier prezidențial Iulian Fota despre garanțiile de securitate ale NATO