VIDEO „Măcar în mașină nu l-a bătut”/Asta cu Șoșoacă și sclavul căruia îi poartă numele trebuie văzută...

VIDEO „Măcar în mașină nu l-a bătut”/Asta cu Șoșoacă și sclavul căruia îi poartă numele trebuie văzută...

Senatoarea Diana Sosoaca s-a rastit de mai multe ori la sotul ei, Silvestru Sosoaca, intr-un live pe Facebook in timp ce astepta intr-o benzinarie. Silvestru Sosoaca nu reusea sa tina minte cateva cifre ale codului fiscal al firmei astfel incat sa primeasca factura de la benzinarie.

„Da incoace, da incoace!”, se rasteste Sosoaca la barbatul eu. „Ma intrerupi exact cand nu trebuie, nu poti sa vezi?”, striga Diana Sosoaca la Silvestru Sosoaca.

Ulterior, Silvestru Sosoaca vine inapoi la masina fara sa fi platit benzina, cerand codul fiscal al firmei.

„Pe bune, nici asa nu stii?”, se rasteste Sosoaca la barbatul ei, dupa care il claxoneaza nervoasa.

Dupa cateva minute, Silvestru revine iar la masina, tot fara sa fi facut plata. „Bai, chiar atat de greu? Eu trebuie sa le stiu pe toate, si PIN-ul, si cardul, si CIF-ul si asa mai departe”, s-a plans senatoarea celor care o priveau in live.

„20 de minute i-au trebuit lui Silvestru sa achite combustibilul”, a comentat amuzata Liliana Stefan, o utilizatoare de Facebook care a sesizat prima reactiile nervoase ale lui Sosoaca la adresa sotului ei. „Macar in masina nu l-a batut. Acasa… nu stiu”, a adaugat ea.



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”