VIDEO Mădălina Mezei a fost audiată la DNA: Am spus tot autorităților, am încredere în instituții. Eu cred în familie, în carieră și în Tarom

VIDEO Mădălina Mezei a fost audiată la DNA: Am spus tot autorităților, am încredere în instituții. Eu cred în familie, în carieră și în Tarom

Fosta șefă a Tarom Mădălina Mezei a fost audiată, luni, la Direcția Națională Anticorupție (DNA), având calitatea de martor într-un dosar de abuz în serviciu care vizează Ministerul Transporturilor. Mezei l-a acuzat pe ministrul Răzvan Cuc că i-a cerut să țină mai multe curse Tarom la sol pentru ca deputați și senatori să nu ajungă la votarea moțiunii de cenzură.

„E rolul autorităților să stabilească adevărul. Aș vrea să discut despre valorile mele personale. Eu cred în familie, în carieră și în Tarom. Tarom este a doua mea familie. Dl Cuc a trecut o linie când a considerat că își poate bate joc de cariera și profesia unui om. Planul meu profesional e de a livra o strategie pentru Tarom pe termen lung, iar eu l-am crezut pe dl Cuc că putea construi așa ceva împreună. În rest nu aș mai vrea să declar nimic. Nu mai spun nimic, am spus tot autorităților, am încredere în instituțiile democrației românești”, a declarat Mădălina Mezei la ieșirea de la DNA.

Fosta șefă a Tarom Mădălina Mezei a confirmat, vineri, că are calitatea de martor într-un dosar DNA pe abuz în serviciu legat de Ministerul Transporturilor. Mezei a susținut o conferință de presă, vineri, în fața sediului Tarom. Ea a relatat cum a fost discuția în care ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-ar fi cerut să țină la sol aeronave cu care urmau să vină parlamentarii la votarea moțiunii de cenzură.

Ministrul demis al Transporturilor, Răzvan Cuc, a recunoscut, vineri, într-o conferință de presă, că s-a întâlnit cu Mădălina Mezei, fosta șefă Tarom, în seara de dinaintea moțiunii de cenzură, pe stradă, dar că discuția a avut loc la solicitarea acesteia și că nu i-a cerut să oprească la sol curse ale Tarom. Cuc spune totuși că a întrebat-o ce parlamentari vin în ziua moțiunii cu aeronavele Tarom.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...