VIDEO Madonna: Dacă o votați pe Clinton o să vă fac SEX ORAL! Și sunt BUNĂ la asta!

VIDEO Madonna: Dacă o votați pe Clinton o să vă fac SEX ORAL! Și sunt BUNĂ la asta!

In timp ce o prezenta pe actrita de comedie Amy Schumer in New York, Madonna si-a afirmat din nou sprijinul pentru Hillary Clinton, glumind ca va oferi sex oral celor care o voteaza, scrie Independent.

“Inca ceva inainte sa prezint acest geniu al comediei: Daca o votati pe Hillary Clinton o sa va fac sex oral - si sunt buna la asta”, a spus ea, declaratie insotita de uralele salii pline de la cunoscuta Madison Square Garden. "Sunt bună la asta. Am răbdare, mă uit în ochii tăi şi înghit", a spus starleta muzicii pop, acum în vârstă de 58 de ani, în speech-ul de prezentare a actriţei de comedie Amy Schumer.

Nu este prima data cand Madonna, ale carei optiuni politice inclina spre stanga, sprijina un candidat, ea facand acest lucru si pentru Barack Obama in 2012.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…