Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

VIDEO Magistrații, împiedicați de jandarmi să protesteze! O judecătoare a rămas neclintită!

Magistrații, împiedicați de jandarmi să protesteze! O judecătoare a rămas totuși neclintită! Este spațiul juridic al instituției, a fost explicația unui jandarm, intervievat de Rezistența TV, care a făcut live pe Facebook de la fața locului. Instituția (Curtea de Apel București – n.r.) vrea să se disocieze de protestul magistraților, așa că aceștia din urmă trebuie să își găsească alt loc pentru a-și manifesta nemulțumirile, a completat ofițerul, conform G4Media.ro.

Începând cu ora 18.00, oră la care magistrații au încercat să protesteze în fața Curții de Apel București, reprezentanți ai jandarmilor au fost în permanență prezenți pe treptele CAB.

Pe imaginile transmise pe Facebook de Rezistența TV se observă că pe treptele Curții de Apel București sunt jandarmi și un singur magistrat.

„Eu pur și simplu m-am așezat și asta este. Am înțeles că este un ordin al președintelui Curții de Apel București că nu avem voie să stăm pe treptele Curții. Nu mi-a fost arătat, dar aștept să îmi fie arătat”, a declarat judecătoarea Andreea Sârbu, de la Judecătoria Sectorului 1.

„Ce-mi doresc eu, și vorbesc în nume propriu, este o revizuire a legilor justiției, a pachetului de trei legi ale justiției, care încalcă mult independența justiției„, a completat judecătoarea Sârbu. Aceasta respinge și ordonanțele de urgență avute în vedere de Guvern.

În acest timp, ceilalți magistrați s-au strâns la unul dintre colțurile clădirii, discutând despre situația creată.

Curtea de Apel București, condusă de judecătoarea Elisabeta Roșu, s-a mai delimitat și în trecut de protestele magistraților.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Sursele puterii PSD. Toți românii cu minte și suflet ar trebui să citească acest articol

2 BREAKING! Curtea Supremă, lovitură MORTALĂ pentru CCR? Pică toate deciziile care au UCIS Justiția?

3 SURSE PARANOIA la butoanele României! Ce noi schimbări pregătește Dragnea în Guvern. Șeful SGG, luat din nou î…

4 VIDEO S-a detonat NUCLEARA! Cum s-a pus la cale LINȘAREA mediatică a șefei DNA!

5 VIDEO Înregistrări care vor arunca în aer PSD! RISE Project anunță dezvăluiri fără precedent!

recomandări

Te ia DNA: Damian Dan

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Faceți cunoștință cu Grumpy cat japoneză, care e chiar mai grumpy decât originala