VIDEO Mai proastă nu există! O rușine pentru România, perla PSD! Nu știe cum se pronunță cuvinte uzuale, are fracturi de logică ale unui copil de doi ani!

VIDEO Mai proastă nu există! O rușine pentru România, perla PSD! Nu știe cum se pronunță cuvinte uzuale, are fracturi de logică ale unui copil de doi ani!

Mai proastă nu există! O rușine pentru România, perla PSD! Nu știe cum se pronunță cuvinte uzuale, are fracturi de logică ale unui copil de doi ani!

Chiar dacă este realizat de PNL, colajul cu gafele Proastei României la audierea la care a fost convocată marți în plenul Parlamentului nu este o mincină. Videoclipul, care a devenit viral pe Facebook, conține, între altele, imbecilități ca: „s-a depășit ținta de deficit asumată”, „adversarii PSD au pus la bătaie un discurs alarmist pentru a contesta acest program care vă spun foarte sincer nu a făcut bine României”. „Adversarii PSD pe care îi reprezint.”

Videoclipul cu extrase din discursul Vioricăi Dăncilă a devenit viral, strangând peste 50.000 de vizualizări și mai mult de 1.600 de distribuiri până miercuri seara.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Drama Foișor”, o nouă manipulare ordinară? / Directorul pus de Firea, elementul-cheie al regiei

2 Petrecere de pomină la Miami, cu Loredana, vedete și milionari din România

3 Apă de ploaie / Vaccinul chinezesc Coronavac are eficacitate aproape de zero, după studii. Țările care imunizeaz…

4 „Armata” de prostituate de lux folosită de Securitate pentru străini. Cine erau tinerele folosite pentru sex, …

5 Ucraina / perspectiva repetării scenariului sfâşierii Iugoslaviei