VIDEO Mama senatoarei Șoșoacă, medic: În România, sunt 7 din cele 8 puncte hiperenergetice ezoterice

VIDEO Mama senatoarei Șoșoacă, medic: În România, sunt 7 din cele 8 puncte hiperenergetice ezoterice

Diana Iovanovici-Șoșoacă, senatoare AUR se trage din pisică și șoareci mănâncă: mama sa, deși medic, este o fană înfocată a delirului despre excepționalismul românesc, scrie  Newsweek România .

Alice Florescu-Bleotu, mama senatoarei, este și "specialistă în ezoterism", orice o însemna asta.

„România este o zonă plină de energie, are acel octogon. Cei care au puțină cunoaștere ezoterică știu că există în România 7 din cele 8 puncte hiperenergetice cu care se poate face lanțul de unire, de blocare a acestor energii manipulate și de distrugere a noastră”, spunea mama lui Șoșoacă la o conferință despre ezoterism.

Bleotu este bună prietenă cu Marina Almășan, realizatoarea TVR, care i-a și luat un interviu în 2017, pentru site-ul ei,  Femei de 10 . Iată ce spunea doctorița despre fiica ei, Șoșoacă.

„Diana îmi seamănă. În anumite privințe, mă depășește. Știi tu proverbul: capra sare masa, iada sare casa!. În sensul pozitiv al afirmației, desigur! Apreciez curajul ei de a spune lucrurilor pe nume, deși trăim într-o societate mai mult ipocrită. Este extrem de responsabilă, iar profesional performeaza prin elocință, elocvența și demnitate. Vezi tu, pare că mă laud, dar toți cei ce o cunosc pot afirma acest lucru”, a spus Alice Florescu-Bleotu, citată de  Aktual24 .


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa