VIDEO Marian Godină, postare BESTIALĂ despre proasta de la Interne!

VIDEO Marian Godină, postare BESTIALĂ despre proasta de la Interne!

Politistul Marian Godină a criticat-o pe Carmen Dan, calificand drept rusinos faptul ca ministrul de interne a folosit "decat" in loc de "doar" marti dimineata, cand a facut declaratii jurnalistilor. Trebuie menționat că cel care l-a făcut celebru pe „decât” este chiar stăpânul acestei slugi, Liviu Dragnea.

Ce scrie Godină pe Facebook:

„Până acum am decât informațiile pe care le cunoașteți și dumneavoastră."
Cât de rușinos!!! Ministru de interne în 2018 și vorbește ca tanti de la tarabă care îți vinde "decât" mere.

Doamna ministru este aceeași care a zis "pronume", în loc de prenume, aceeași care n-a avut nicio reacție la postarea unei colege de-a dumneaei în care era denigrată toată Poliția Română și aceeași care s-a arătat imediat iritată de explicațiile șefului Serviciului Omoruri în legătură cu modificările CP și CPP.

Cu toate astea, tot dumneaei este dezamăgită că nimeni nu face un pas în spate. Oare cine ar trebui să facă un pas în spate?
"Decât" cine?”



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale