VIDEO Mascații i-au ridicat pe cei mai proști interlopi din România, cel mai probabil...

VIDEO Mascații i-au ridicat pe cei mai proști interlopi din România, cel mai probabil...

Trei percehziții au loc, joi dimineață, în orașul prahovean Mizil, la domiciliile unor cetățeni bănuiți de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. O postare pe Tik Tok a atras atenția polițiștilor care au decis să deschidă imediat o anchetă, transmite Ziarul Incomod.

”În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova – Poliția orașului Mizil pun în executare 3 mandate de percheziție domiciliară în orașul Mizil, la domiciliile a doi bărbați, cu vârstele de 22, respectiv 29 de ani, bănuiți de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În fapt, polițiștii s-au sesizat din oficiu în urma vizionării unui clip video postat pe o rețea de socializare, în care unul dintre cei doi bărbați prezenta o armă, aflându-se la domiciliul celui de-al doilea, niciunul dintre aceștia nefiind deținători legali de arme”, se arată într-un comunicat al Poliției Prahova.

Două persoane vor fi aduse la sediul unității de poliție, în vederea audierii, arată sursa citată.

În urma perchezițiilor polițiștii au mai găsit în casele suspecților și alte arme, inclusive un pistol cu glonț letal și o armă cu alice.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploiești.

Sursa: Ziarul Incomod


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?