VIDEO Mesajul lui Dragnea către protestatari: „Să vă fut în gură de sărăcii”

VIDEO Mesajul lui Dragnea către protestatari: „Să vă fut în gură de sărăcii”

Mesajul lui Dragnea către protestatari: „Să vă fut în gură de sărăcii”. Dragnea i-a făcut lătrăi pe protestatari în fața pesediștilor de la Călărași. 

Mai multi lideri si reprezentanti ai PSD Calarasi i-au injurat, duminica, pe manifestantii care scandau lozinci pro-justitie si impotriva liderului PSD, Liviu Dragnea. Imagini cu comportamentul liderilor PSD au fost surprinse de jurnalistii de la Recorder.ro.

„Lasa-i, da-i in pula mea. Hai, da-i in pula mea, lasa-i sa zbiere”, ii spune Gheorghita Cartusanu, vicepresedinte al PSD Calarasi,  unui membru PSD care se manifesta foarte agresiv fata de protestatari.

 Pesedistul respectiv, care avea la gat un badge de oficial al PSD, nu s-a lasat, a tinut sa le transmita protestatarilor ce crede despre ei: „Sa va fut in gura de saracii”.

Vezi video de la minutul 01.00:

Atacul lui Dragnea la protestatari

„Dacă noi reușim să facem ce am făcut mereu în momentele importante, să spunem oamenilor adevărul, să comunicăm cu ei și să-i facem să înțeleagă ce se întâmplă cu adevărat în România, să-i facem să înțeleagă că într-adevăr merită mai mult, vom câștiga aceste alegeri cu toți lătrăii care sunt acum afară și huiduie.”, a spus Dragnea, duminică, la Călărași.




Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...