VIDEO „Mi-e rușine că am fost coleg cu tine. Mincinosule”/Ciolacu, huiduit în fieful său, la Buzău

VIDEO „Mi-e rușine că am fost coleg cu tine. Mincinosule”/Ciolacu, huiduit în fieful său, la Buzău

Discursul lui Marcel Ciolacu susținut joi, la Buzău, cu prilejul Zilei Eroilor, a fost acompaniat de vuvuzelele și scandările sindicaliștilor din Educație, care au scandat “Demnitate” și “Și noi suntem eroi”.


Potrivit ziarului local sansanews.ro , sindicaliștii din educație au plecat mai devreme de ora 12:00, ora prevăzută inițial pentru încheierea protestului de la Prefectură, și s-au îndreptat către Cimitirul Eroilor, unde Ciolacu urma să susțină un discurs de Ziua Eroilor.

Pe fondul vuvuzelelor și scandărilor protestarilor, Marcel Ciolacu a afirmat: „Aș fi vrut în mod deosebit la sfârșit să mă adresez și doamnelor și domnilor profesori, dar încă de la început aș dori să vă mulțumesc pentru respectul pe care ni l-am arătat astăzi unii altora și sunt ferm convins că după această manisfestare în această zi sfântă de Înălțare o să o să ne strângem cu toții la prfectură și vom continua discuțiile împreună”.

Marcel Ciolacu a discutat și cu câțiva sindicaliști și i-a invitat pe reprezentanții acestora la discuții, la Consiliul Județean.

Unul dintre protestatari i-a spus șefului PSD: „Mi-e rușine că am fost coleg cu tine. Mi-e rușine. Mincinosule”.

„Hai să vedem cui îi e rușine până la capăt”, a replicat Ciolacu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...