VIDEO Microfonul Realitatea TV, atacat și de Dragnea după ce a fost acoperit și de Toader! Cei care nu tac au devenit obsesia jigodiilor!

VIDEO Microfonul Realitatea TV, atacat și de Dragnea după ce a fost acoperit și de Toader! Cei care nu tac au devenit obsesia jigodiilor!

Microfonul Realitatea TV, atacat și de Dragnea după ce a fost acoperit și de Toader! Cei care nu tac au devenit obsesia jigodiilor!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a pus mana, foarte nervos, pe microfonul jurnalistei de la Realitatea TV cand aceasta i-a adus aminte ca nu DNA l-a condamnat ci instantele judecatoresti.

De la minutul 2:10:

Jurnalista Realitatea TV: Sunt decizii ale instantei

Dragnea: Da, doamna, si vreti sa va spun ceva? Inca am dreptul sa critic aceste decizii. Dar despre deciziile instantelor pe care CEDO le-a facut harcea-parcea, vorbiti? Va da voie de la Realitatea sa vorbiti despre asta? (moment in care a pus mana pe microfonul jurnalistei).

La începutul lunii, Tudorel Toader a făcut un gest similar:

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rusia, o nouă „victorie” / Un MiG-31 echipat cu o rachetă hipersonică Kinzhal s-a prăbușit la decolare în Crimeea

2 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

3 Lui Băsescu i-a fost tăiat microfonul în Parlamentul European după ce a început să enumere premieri din UE care s-au pus în slujba lui Putin

4 Adevărul crud din Rusia, dezvăluit de Nezavisimaya Gazeta: Mobilizarea generală pentru război „zguduie barca stabilității”, „crește anxietatea în soci…

5 ULTIMA ORĂ DNA a reținut un comisar-șef și un avocat renumit, fost șef al Brigăzii Rutiere a Capitalei