VIDEO Minciuni de om bătrân/Stolojan, mărturisiri despre relația cu Raluca Turcan

VIDEO Minciuni de om bătrân/Stolojan, mărturisiri despre relația cu Raluca Turcan

Cariera politică a Ralucăi Turcan, actualul ministrul al Muncii, este legată de cea a lui Theodor Stolojan. De-a lungul timpului, drumurile profesionale ale celor doi s-au intersectat de mai multe ori. Ce spune Theodor Stolojan despre Raluca Turcan?

Raluca Turcan și Theodor Stolojan au lucrat împreună vreme de mai mulți ani, însă politicianul a ținut să sublinieze că, la acel moment, actualul ministrul al Muncii nu deținea nicio funcție publică. Ce a apreciat întotdeauna Theodor Stolojan la Raluca Turcan?

Theodor Stolojan, dezvăluiri despre legătura profesională cu Raluca Turcan

Raluca Turcan a fost consiliera lui Theodor Stolojan în cadrul unei firme, iar ulterior, aceasta i-a devenit consilier personal în cadrul PNL. Cei doi s-au afișat de mai multe ori împreună, având în vedere relația apropiată din punct de vedere profesional, astfel că la scurt timp au apărut și primele zvonuri în legătură cu acest subiect.

Întrebat despre legătura din el și Raluca Turcan, Theodor Stolojan a dezvăluit că a apreciat-o pentru seriozitatea și loialitatea de care a dat dovadă de-a lungul timpului, dar și pentru că și-a dorit să evolueze și a muncit mult pentru a obține cele mai bune rezultate. În plus, Theodor Stolojan a precizat că nu are nicio legătură cu actuala carieră politică a Ralucăi Turcan și că aceasta a ajuns în fruntea Ministerului Muncii datorită eforturilor pe care le-a depus de-a lungul anilor.

„Seriozitatea, loialitatea, dorința de a munci, de a se perfecționa și aș vrea să precizez foarte limpede că atât timp cât a lucrat cu mine nu a avut nicio funcție publică.

Că a fost consiliera mea ca președinte al PNL-ului, da, pentru că o cunoscusem înainte când lucra la grupul Tofan, așa cum am lucrat și eu o perioadă la grupul Tofan. Ceea ce este astăzi se datorează muncii sale și nu protecției mele, practic, gândiți-vă că eu nu mai am un rol activ în PNL din 2008. Suntem în relații foarte bune. Discutăm și chiar în perioada care vine o să ne întâlnim pentru că eu am vorbit foarte mult în emisiuni despre legea pensiilor, este foarte clar cum pot fi rezolvate problemele din sistemul de pensii, deci avem relații foarte bune.” , a dezvăluit Theodor Stolojan în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Chiar dacă în prezent nu mai lucrează împreună, Theodor Stolojan a precizat că relația lui cu Raluca Turcan este în continuare una bună și că actualul ministrul al Muncii nu ezită să îl consulte în diferite probleme, cum ar fi legea pensiilor.

SURSA: Kanald.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…