VIDEO Ministrul Educației, Monica Anisie, DEZACORD jenant în discursul din Parlament! Culmea, e profesoară de română!

VIDEO Ministrul Educației, Monica Anisie, DEZACORD jenant în discursul din Parlament! Culmea, e profesoară de română!

“În 2016, din funcția de secretar de stat, am fost persoana care – după mai mult de 10 ani în care directorii au fost ținuți captivi politic – am organizat concursul de directori”. Declarația care conține dezacordul “am fost persoana care (…) am organizat” îi aparține ministrului Educației, Monica Anisie.

De la minutul 07.30:

Greșeala a fost făcută în cadrul discursului susținut de Anisie în Camera Deputaților, unde astăzi, 25 mai 2020, a fost dezbătută moţiunea simplă împotriva ministrului Educaţiei. Moţiunea intitulată “Pas cu pas am ajuns în colaps educaţional – PNL a creat România NeEducată” este semnată de 93 de deputaţi Pro România şi PSD și a fost depusă la Parlament de Victor Ponta, șeful Pro România.

Amintim că Monica Anisie este profesoară de Limba și literatura română la Colegiul Vianu din București, este președintele PNL Sector 2 și coordonatorul comisiei de educație pentru învățământ preuniversitar din PNL.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…