VIDEO Misterioasa cădere a resturilor unui satelit NASA deasupra Kievului

VIDEO Misterioasa cădere a resturilor unui satelit NASA deasupra Kievului

O serie de lumini puternice intermitente s-au văzut miercuri pe cerul din apropierea Kievului, ceea ce a dus la declararea unei alerte aeriene, însă oficiali ucraineni au spus că posibil ca acestea să fi fost cauzate de căderea unui satelit american, relatează CNN .

KievFoto: Oleksandr Khomenko/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

O serie de lumini intermitente pe cerul capitalei într-un videoclip de pe social media.

Ulterior, administrația militară regională a Kievului a spus că luminile puternice ar fi fost cauzate de căderea unui satelit.

"În jurul orei 22:00, pe 19 aprilie, pe cerul de la Kiev a fost observată strălucirea puternică a unui obiect aerian. Potrivit informațiilor preliminare, acest fenomen a fost rezultatul căderii unui satelit spațial NASA pe Pământ", a spus administrația militară regională a Kievului.

„Pentru a evita victimele din căderea resturilor, a fost declarată o alertă aeriană. Sistemul de apărare aeriană nu a funcționat”, a adăugat șeful administrației, Serhi Popko.


Citește și:

populare
astăzi

1 Amănunte care dau fiori / Ies la iveală dedesubturile murdare ale unei industrii de miliarde...

2 „Sunt două urme masive de sângerare” / Celebrul detectiv criminalist Untaru, prima ipoteză în cazul morții „Regelui Fițelor”, Andrei Versace

3 BREAKING A fost prins ucigașul doctoriței de la Brăila

4 Uite un amănunt mai mult decât interesant... Ușor, ușor descoperim o realitate care ar trebui să ne pună pe gânduri...

5 Ce se întâmplă? / Planul secret de operațiuni prin care Germania se pregătește de război cu Rusia