VIDEO Misterioasa cădere a resturilor unui satelit NASA deasupra Kievului

VIDEO Misterioasa cădere a resturilor unui satelit NASA deasupra Kievului

O serie de lumini puternice intermitente s-au văzut miercuri pe cerul din apropierea Kievului, ceea ce a dus la declararea unei alerte aeriene, însă oficiali ucraineni au spus că posibil ca acestea să fi fost cauzate de căderea unui satelit american, relatează CNN .

KievFoto: Oleksandr Khomenko/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

O serie de lumini intermitente pe cerul capitalei într-un videoclip de pe social media.

Ulterior, administrația militară regională a Kievului a spus că luminile puternice ar fi fost cauzate de căderea unui satelit.

"În jurul orei 22:00, pe 19 aprilie, pe cerul de la Kiev a fost observată strălucirea puternică a unui obiect aerian. Potrivit informațiilor preliminare, acest fenomen a fost rezultatul căderii unui satelit spațial NASA pe Pământ", a spus administrația militară regională a Kievului.

„Pentru a evita victimele din căderea resturilor, a fost declarată o alertă aeriană. Sistemul de apărare aeriană nu a funcționat”, a adăugat șeful administrației, Serhi Popko.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale