VIDEO Misterioasa poză din 1943 revine în actualitate

VIDEO Misterioasa poză din 1943 revine în actualitate

Utilizatorii Facebook din Islanda sunt convinși că există călătoriile în timp, după ce într-o fotografie din Al Doilea Război Mondial apare un bărbat enigmatic care vorbește la un "telefon mobil".

Individul cu un aspect ciudat care apare într-o fotografie alb-negru din anii 1940 pare să folosească un dispozitiv mult prea high-tech pentru acel deceniu.

Misterul provine în 1943 în Reykjavík, Islanda, unde personajul bizar este văzut în preajma soldaților americani desfășurați în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, potrivit The Sun.

Acesta se remarcă prin faptul că poartă un trenci deschis la culoare și ține în mâna dusă la ureche un dispozitiv mic, așa cum ar face un utilizator de telefon mobil din zilele noastre.

Fotografia a fost postată pentru prima dată pe grupul islandez de Facebook Gamlar ljósmyndir de către utilizatorul Kristjan Hoffmann în 2016.

Acesta scria: „Un lucru care atrage atenția asupra acestei fotografii frumoase este că lângă fereastră, în colțul drept pe la mijlocul fotografiei, un bărbat se sprijină și vorbește la un telefon mobil”.

Rețelele de socializare s-au inflamat și, după multe ipoteze analizate, s-a ajuns la concluzia inedită că bărbatul trebuie să fie un călător în timp.

Dincolo de grupul de fotografii vechi de nișă, imaginea a ajuns într-un videoclip cu teoria conspirației de pe YouTube intitulat "10 cazuri REALE de călătorie în timp care nu pot fi explicate".

În mod surprinzător, teoria conform căreia bărbatul ar fi operat ca spion pentru puterile Axei nu a fost propusă de niciuna dintre părțile implicate în dezbatere, deși mai degrabă asta pare a fi. Sau nu, că ar fi fost observat de alți colegi în branșă.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Adina Buzatu a scos de la naftalină imaginea în care s-a pozat goală, alături de cinci bărbați

2 VIDEO Cara Delevingne „și-a donat orgasmul pentru știință” / Pentru asta s-a masturbat într-un spital din Germania

3 VIDEO Emilia Dorobanțu, cântec emoționant de 1 Decembrie. Interpretarea superbă care te face să plângi

4 Două zodii de care trebuie să fugi cât poți. Cine sunt vampirii energetici care își epuizează semenii

5 Cine este judecătorul care și-a injectat benzină în venă și ar fi murit în ambulanța care-l transporta la București