VIDEO Mitingul PNL/Cioloș: România viitorului nu se mai poate construi cu lideri mesianici, fiecare dintre noi trebuie să se schimbe/Lipsa implicării naște monștri

VIDEO Mitingul PNL/Cioloș: România viitorului nu se mai poate construi cu lideri mesianici, fiecare dintre noi trebuie să se schimbe/Lipsa implicării naște monștri

Peste 20.000 de oameni participă, duminică, la mitingul PNL din Piaţa Revoluţiei din Capitală, la care va participa şi premierul Dacian Cioloş, susţinut de liberali pentru un nou mandat de prim-ministru. Cioloş îşi va ţine discursul pe o scenă amplasată în mijlocul mulţimii.

18:32 Mitingul PNL i-a sfarsit.

18:07 Premierul Dacian Ciolos urca pe scena, fiind prezentat multimii de presedintele PNL Alina Gorghiu

Principalele declaratii ale lui Dacian Ciolos:

Sunt aici pentru ca sustineti platforma "Romania 100". Nu este doar o colectie de sloganuri, de enunturi, trebuie sa ne modeleze fiecare actiune in anii care vin.

Avem nevoie de schimbare in partidele politice.

Sunt multe lucruri pe care partidele le-au invata in acesti 20 de ani, insa haideti sa fim seriosi, sunt multe lucruri pe care trebuie sa le uite.

Am venit in politica sa daruim, eu cu astfel de partide politice mi-as dori sa lucrez, iar astfel de partide ar duce la recastigarea increderii in partide.

Am vazut aici si pe diferite pancarte, si in fimul prezentat, s-a vorbit despre lideri. Cred ca Romania viitorului nu se mai poate construi cu lideri mesianici. Fiecare dintre noi trebuie sa cautam si sa provocam aceasta schimbare, dar mai intai in noi.

Schimbarea incepe cu noi insine, o schimbare in bine.

Apoi, aceasat schimbare de atitudine se va traduce si intr-o schimbare in societatea noastra.

Mi-am ghidat si incerc sa imi ghidez actiunea dupa propria constiinta, cea care izvoraste din inima. Nimeni nu poate sa imi ceara sau sa va ceara sa mintim, sa nu spunem adevarul din teama de a rani.

Romania guvernata cu bun simt inseamna Romania guvernata prin ascultarea propriei constiinte.

Lipsa implicarii naste monstri. E mai greu sa ne batem cu acesti mostri care nasc din neimplicare. Aceasta implicare se face prin vor dar si prin actiuni ulterioare.

Aud spunandu-se ca "vrem Romania inapoi". Eu zic ca, asumandu-ne Romania noastra, e bine sa vrem o Romanie inainte.

17:59 Regizorul Tudor Giurgiu ia cuvantul: "Ma bucur si salut decizia PNL de a-l susine pe Dacian Ciolos pentru functia de prim ministru. Vreau sa traiesc intr-o tara guvernata de bun simt si normalitate, fara bascalie. Nu mai vreau o Romanie expirata, unde politica principala sa fie carpeala si peticeala, unde statul intervine doar cand ard bebelusi sau cand ne mor prietenii prin cluburi."

17:53 Intre discursuri, pe ecranul amplasat in spatel scenei sunt difuzate mesaje de la sustinatori, precum Neagu Djuvara, dar si un mesaj de la presedintele de onoare al liberalilor, Mircea-Ionescu Quintus.

17:26 Leon Danaila: Ca medic, stiu ca doar competenta salveaza vieti, ca roman, stiu ca doar competenta salveaza Romania / Decat sa schimbam tara, mai bine schimbam conducatorii incompetenti si corupti. Decat sa plecati voi cei tineri din tara, mai bine sa plec din politica cei care nu s epricep. Implicati-va, de pe margine nu putem schimba nimic. 

17:25 Peste 20.000 de oameni participa la mitingul PNL, potrivit News.ro. Militantii PNL au venit la miting din toata tara, fiind adusi cu autocare si microbuze.

Militanţii PNL au venit la miting din toată ţara, unii plecând chiar din cursul nopţii spre Bucureşti, cum ar fi cei aproximativ 400 de liberali din Arad.
 
De la Alba au venit cu autocarele şi maşini personale 500 de militanţi, din Braşov - 750, iar de la Buzău – aproximativ 900. Din Constanţa au venit la miting circa o mie de liberali, cu autocare, microbuze şi maşini personale, iar de la Craiova – 750. Tot în jur de 750 de persoane au venit din Galaţi, din Hunedoara şi Iaşi – câte 500, iar de la Miercurea Ciuc – doar 20.


 
Peste 1.500 de militanţi au venit din Ploieşti, cu maşini personale, de la Sibiu – 500, din Timişoara – 50, de la Vaslui – 250, iar din Vrancea - 400.
 
Cu toţii au venit cu pancarte şi steaguri.
 
Înaintea începerii mitingului, pentru a încălzi atmosfera, din megafoane răsunau melodii moderne, printre care şi o variantă remixată a celebrei ”Ciuleandra”.
 
Mitingul a început cu intonarea imnului naţional. 
 
Prezentatorul evenimentului este actorul Marius Florea Vizante.
 
Pe scenă au urcat o sută de liberali, candidaţi şi lideri ai partidului, în special figurile noi. Toate discursurile vor fi titrate pe trei ecrane imense amplasate în spatele scenei.
 
La miting urmează să sosească şi Dacian Cioloş, care va vorbi însă de pe o scenă amplasată în mijlocul mulţimii.
 





Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina