VIDEO Moment de un penibil absolut! Barna nu l-a recunoscut pe Emerich Ienei și a vrut să-i dea bătrânelului ce părea insistent un autograf, ca să scape de el!

VIDEO Moment de un penibil absolut! Barna nu l-a recunoscut pe Emerich Ienei și a vrut să-i dea bătrânelului ce părea insistent un autograf, ca să scape de el!

Moment de un penibil absolut! Barna nu l-a recunoscut pe Emerich Ienei și a vrut să-i dea bătrânelului ce părea insistent un autograf, ca să scape de el!

De la minutul 3.25:

Dan Barna, candidatul Alianței USR-PLUS la alegerile prezidenţiale, a fost artizanul unei scene penibile, la Oradea, unde s-a întâlnit cu unul dintre cei mai cunoscuți români în viață, Emerich Ienei. Antrenorul care a câștigat, în 1986, cu Steaua, Cupa Campionilor Europeni, nu a fost recunoscut de politicianul care vrea să fie președintele României.

Nea Imi i-a urat succes şi l-a felicitat pe Barna, iar acesta, crezând că este un bătrân oarecare, care părea prea insistent, ca să scape de el, i-a spus că îi dă un autograf. Barna a semnat pe o poză cu el, când, un membru USR, dându-și seama că șeful său nu știe cu cine vorbește, l-a salvat și a strigat "Nea Imi, daţi-i şi dumneavostră un autograf!". Imediat, Ienei i-a dat un autograf liderului USR.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante