VIDEO Moment penibil cu Proasta României la primirea premierului croat! Proasta a vrut să plece de pe podium când se cânta imnul Croației!

VIDEO Moment penibil cu Proasta României la primirea premierului croat! Proasta a vrut să plece de pe podium când se cânta imnul Croației!

Moment penibil cu Proasta României la primirea premierului croat! Proasta a vrut să plece de pe podium când se cânta imnul Croației! Și a fost oprită de bietul om! Vă dați seama că această ființă n-a fost în stare să memoreze nici măcar cele trei momente ale protocolului? Să nu mai vorbim că astfel de gafe de protocol sunt mai rare, la nivel mondial, ca întârzierile de tren din Japonia...

Momentul este chiar în debutul înregistrării:

Când a început imnul Coației, Proasta a făcut un pas să coboare de pe podium, să plece, când tocmai începuse intonarea imnului croat. Premierul Croației, care-și dusese mâna la inimă, a oprit-o cu un gest hotărât!






Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”