VIDEO Momente halucinante la Pitești! Copii de grădiniță puși să defileze prin fața Proastei României! „Cântarea României” pe stil nou

Momente halucinante la Pitești! Copii de grădiniță puși să defileze prin fața Proastei României! „Cântarea României” pe stil nou. Autorităţile locale din Piteşti au pregătit un adevărat program omagial pentru vizita premierului Viorica Dăncilă de vineri dimineaţă. Venită pentru evenimentul Simfonia Lalelelor în oraşul controlat de PSD, Dăncilă a fost întâmpinată de o defilare a copiilor de grădiniţă – potrivit anunţului unui crainic – îmbrăcaţi în costume care compun tricolorul. Escortaţi de cadre didactice, copiii au trecut în pas de marș prin faţa unui podium pe care se aflu Viorica Dăncilă, miniştrii Carmen Dan şi Graţiela Gavrilescu, precum şi primarul şi prefectul.

(Foto şi Video: Epitesti.ro)

Parada copiilor

Parada Florilor, cum a fost denumită de crainicul evenimentului, a inclus defilarea prin faţa premierului a copiilor de la mai multe grădiniţe, cu program normal sau prelungit.

Evenimentul a avut loc în faţa Primăriei Piteşti, unde Viorica Dăncilă a fost întâmpinată cu fanfara militară, potrivit Epitesti.ro.

Primirea triumfală a premierului Dăncilă aduce aminte de paradele omagiale închinate familiei Ceauşescu în comunism.

Primirea fastuoasă a Proatei României

Parada organizată de autorităţile locale din Piteşti are loc la doar două zile după ce Liviu Dragnea a fost întâmpinat cu huiduieli şi proteste la vizita făcută tot în oraşul argeşean. Protestul a fost organizat de Asociaţia Civică #activAG. 

Proteste faţă de Liviu Dragnea

Spectacolele omagiale cu copii organizate de demnitari sau aleşi locali PSD devin o normalitate. Astfel, în martie, două evenimente politice din oraşele Sighetu Marmaţiei şi Târgu Ocna, conduse de primari PSD, au fost completate de apariţia unor copii care purtau pancarte cu textele: “Mulţumim Primarului!”, “Mulţumim conducerii Consiliului Judeţean!”, “Mulţumim senatorului Liviu Marian Pop!”.

Parada copiilor în comunism

Situatia nu a fost singulara. Desi nu au avut pancarte, si elevii de la Colegiul National “Costache Negri” din Targu Ocna, Bacau, au fost scosi in fata scolii pentru a-si arata gratitudinea fata de ce fac autoritatile pentru ei, asa cum reiese din fotografiile postate de catre deputata PSD Theodora Sotcan pe Facebook si de Ziarul de Bacau.

Galerie foto și documente

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Acesta este graficul estimat după care ar putea evolua epidemia în România. A fost consultat inclusiv de premi…

2 VIDEO Când am putea ieși din case? Alexandru Rafila: După data de 15 mai. Multe măsuri vor rămâne în vigoare m…

3 ULTIMA ORĂ / În China a reizbucnit epidemia! Reuters anunță că un județ din provincia Henan a fost izolat comple…

4 Asistentă dintr-un spital care primește bolnavi cu coronavirus: Vecinii mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamen…

5 Doctorul militar col. Daniel Ionuţ Derioiu a preluat comanda Spitalului Județean Suceava și a început reorgan…

recomandări

Te ia DNA: Iosif-Ionel TOMA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Tesla lansează primul SUV - Model X