VIDEO Momentul când Robert Trujillo de la Metallica a cântat piesa „De vei pleca” a lui Cristi Minculescu într-o română mai bună ca a Proastei din fruntea Guvernului!

VIDEO Momentul când Robert Trujillo de la Metallica a cântat piesa „De vei pleca” a lui Cristi Minculescu într-o română mai bună ca a Proastei din fruntea Guvernului!

Momentul când Robert Trujillo de la Metallica a cântat piesa „De vei pleca” a lui Cristi Minculescu într-o română mai bună ca a Proastei din fruntea Guvernului!

Surpriza plăcută pentru fanii români și pentru Cristi Minculescu

Așa cum ne-au obișnuit în cadrul turneului, Metallica a cântat un fragment dintr-o piesă celebră a unui artist local. Alegerea americanilor pentru concertul de pe Arena Națională a fost „De vei pleca”, de la IRIS (pe vremea când în IRIS activau și Cristi Minculescu, Valter Popa și Doru Borobeică), o alegere care i-a lăsat pe fani cu gura căscată, mai ales în momentul în care au realizat că Robert Trujillo (chitară bass) a cântat versurile într-o română mai corectă decât a șefei din Guvern, fiind acompaniat de chitaristul Kirk Hammett, a scris jurnalistul Vlad Popovici pe HotNews.ro.

Momentul poate fi vizionat aici:

Imediat, pe pagina de Facebook a trupei lui Cristi Minculescu a apărut și un mesaj de mulțumire:

„Fără cuvinte!!!! Metallica și un stadion întreg au cântat live “De vei pleca”!♥️ Vocea lui Cristi Minculescu ne-a pus acest cântec, pentru totdeauna, în suflete…”, a scris artistul.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Alegerea lui Iordache este nulă? Pentru funcția de președinte al Consiliului Legislativ sunt necesa…

2 PSD, ultima crimă / Iordache va fi ales astăzi preşedintele Consiliului Legislativ. Mandatul e pe viaţă

3 Augustin Zegrean / Votul pentru șefia Consiliului Legislativ este nul

4 Primele semne ale apropierii dintre PSD și USR PLUS

5 Noi informații / USR PLUS, scor peste așteptări la parlamentare / PSD și PNL merg cap la cap / Struțocămila lui Pont…