VIDEO Momentul când Robert Trujillo de la Metallica a cântat piesa „De vei pleca” a lui Cristi Minculescu într-o română mai bună ca a Proastei din fruntea Guvernului!

VIDEO Momentul când Robert Trujillo de la Metallica a cântat piesa „De vei pleca” a lui Cristi Minculescu într-o română mai bună ca a Proastei din fruntea Guvernului!

Momentul când Robert Trujillo de la Metallica a cântat piesa „De vei pleca” a lui Cristi Minculescu într-o română mai bună ca a Proastei din fruntea Guvernului!

Surpriza plăcută pentru fanii români și pentru Cristi Minculescu

Așa cum ne-au obișnuit în cadrul turneului, Metallica a cântat un fragment dintr-o piesă celebră a unui artist local. Alegerea americanilor pentru concertul de pe Arena Națională a fost „De vei pleca”, de la IRIS (pe vremea când în IRIS activau și Cristi Minculescu, Valter Popa și Doru Borobeică), o alegere care i-a lăsat pe fani cu gura căscată, mai ales în momentul în care au realizat că Robert Trujillo (chitară bass) a cântat versurile într-o română mai corectă decât a șefei din Guvern, fiind acompaniat de chitaristul Kirk Hammett, a scris jurnalistul Vlad Popovici pe  HotNews.ro .

Momentul poate fi vizionat aici:

Imediat, pe pagina de Facebook a trupei lui Cristi Minculescu a apărut și un mesaj de mulțumire:

„Fără cuvinte!!!! Metallica și un stadion întreg au cântat live “De vei pleca”!♥️ Vocea lui Cristi Minculescu ne-a pus acest cântec, pentru totdeauna, în suflete…”, a scris artistul.





Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

5 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?