VIDEO Momentul când Robert Trujillo de la Metallica a cântat piesa „De vei pleca” a lui Cristi Minculescu într-o română mai bună ca a Proastei din fruntea Guvernului!

VIDEO Momentul când Robert Trujillo de la Metallica a cântat piesa „De vei pleca” a lui Cristi Minculescu într-o română mai bună ca a Proastei din fruntea Guvernului!

Momentul când Robert Trujillo de la Metallica a cântat piesa „De vei pleca” a lui Cristi Minculescu într-o română mai bună ca a Proastei din fruntea Guvernului!

Surpriza plăcută pentru fanii români și pentru Cristi Minculescu

Așa cum ne-au obișnuit în cadrul turneului, Metallica a cântat un fragment dintr-o piesă celebră a unui artist local. Alegerea americanilor pentru concertul de pe Arena Națională a fost „De vei pleca”, de la IRIS (pe vremea când în IRIS activau și Cristi Minculescu, Valter Popa și Doru Borobeică), o alegere care i-a lăsat pe fani cu gura căscată, mai ales în momentul în care au realizat că Robert Trujillo (chitară bass) a cântat versurile într-o română mai corectă decât a șefei din Guvern, fiind acompaniat de chitaristul Kirk Hammett, a scris jurnalistul Vlad Popovici pe  HotNews.ro .

Momentul poate fi vizionat aici:

Imediat, pe pagina de Facebook a trupei lui Cristi Minculescu a apărut și un mesaj de mulțumire:

„Fără cuvinte!!!! Metallica și un stadion întreg au cântat live “De vei pleca”!♥️ Vocea lui Cristi Minculescu ne-a pus acest cântec, pentru totdeauna, în suflete…”, a scris artistul.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

2 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…