VIDEO Momentul coliziunii dintre mașina președintelui Moldovei și un camion: cum a fost răsturnată limuzina Mercedes a lui Igor Dodon

VIDEO Momentul coliziunii dintre mașina președintelui Moldovei și un camion: cum a fost răsturnată limuzina Mercedes a lui Igor Dodon

Serviciul de Pază și Protecție din Republica Moldova a făcut publice pe Facebook imagini video din momentul impactului dintre un camion și automobilul Mercedes care îl transporta pe președintele Igor Dodon, accident în urma căruia președintele s-a ales cu câteva zgârieturi.

Din imagini se arată cum camionul intră pe contrasens – la prima vedere din cauza unei depășiri – și lovește limuzina prezidențială în zona stânga față. Șoferul Mercedesului a încercat să evite impacutul, însă a fost prea târziu, scrie Unimedia.info. În urma ciocnirii, mașina în care se afla Igor Dodon a fost proiectată într-un șanț, iar camionul se ciocnește cu și mașina din spate, cea din care au fost filmate imaginile cu o cameră de bord.

Accidentul s-a petrecut pe drumul Strășeni – Călărași, un drum cu o bandă pe sens. În urma accidentului, Dodon a fost internat într-un spital din Chișinău. Alături de el se mai aflau mama sa și unul dintre fiii săi, iar starea lor de sănătate este ”satisfăcătoare”, după cum a anunțat Serviciul de Pază și Protecție într-o postare pe Facebook.

Dodon a postat pe contul său de Facebook un mesaj în care arată că starea sa de sănătate este bună.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...