VIDEO Motociclist de 44 de ani omorât de doi inconștienți

VIDEO Motociclist de 44 de ani omorât de doi inconștienți

Un accident mortal ce a avut loc luni seara pe un drum național din Munții Apuseni a fost surprins de o cameră de supraveghere. Victima este un bărbat de 44 de ani din Cluj, de profesie arhitect, care circula cu motocicleta.

Motocicleta a intrat în lama unui utilaj TAF, care a ieșit în drumul național fără ca șoferul să se asigure.

Pe imaginile făcute publice se observă cum utilajul folosit pentru activități de exploatare a lemnului (TAF) iese de pe un drum secundar, iar motocicleta intră în plin în lama acestuia.

O mare responsabilitate în producerea accidentului o poartă altă persoană, aflată pe partea cealaltă a drumului, care îi face semn șoferului TAF-ului că poate să iasă în drumul național. Impactul motocicletei cu utilajul a fost deosebit de puternic, motociclistul neavând nicio șansă de supraviețuire.

Sursa video: stiridecluj.ro

„Un tânăr de 25 de ani, din comuna Lupşa, în timp ce conducea un tractor pe un drum secundar, ar fi pătruns pe DN 75, intrând în coliziune, în dreptul kilometrului 101 + 600 de metri, cu o motocicletă condusă de un bărbat, de 44 de ani, din comuna Floreşti, judeţul Cluj. În urma impactului, motociclistul a decedat. Conducătorul tractorului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, a transmis IPJ Alba”, a transmis IPJ Alba.

Victima este Radu Vomir, un arhitect din Cluj cu o carieră promițătoare. Tată al unui copil, Radu era pasionat de motociclism, dar și un profesionist în domeniul său de activitate.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Voi ați văzut chestiile ăstea cu „Piedonii”

2 Ungaria tace și face...

3 Inspector ITM către un patron: „Boule, s-gi p-la” / „Bă, mu-e, să te f-t în gură, analfabetule, milionarule în Euro!”

4 Generalul(r) Virgil Bălăceanu, avertisment care dă fiori...

5 „Și beat și treaz, Piedone nu candidează nici la președinție, nici la Primăria Capitalei. Punct. Așa să-mi ajute Dumnezeu”