VIDEO „Nesimțiților, hienelor!”. PSD, clip electoral mincinos chiar de Paște. Val de furie! Iată cum este mistificată realitatea

VIDEO „Nesimțiților, hienelor!”. PSD, clip electoral mincinos chiar de Paște. Val de furie! Iată cum este mistificată realitatea

„Nesimțiților, hienelor!”. PSD, clip electoral mincinos chiar de Paște. Val de furie! Iată cum este mistificată realitatea. PSD a postat pe Facebook un clip electoral in care zugraveste in culori roz realitatea din Romania. „Copiii sunt mai fericiti ca se duc la gradinite si scoli proaspat renovate”,  sustine PSD, starnind indignarea internautilor, care reamintesc despre cazul copilului care a murit dupa ce a cazut intr-o fosa septica.

„Astazi este o noua zi pentru Romania – o zi in care romanii pot fi mandri de ce au realizat impreuna cu noi. O zi in care romanii aleg sa trimita la Bruxelles patrioti, care sa le sustina cauza si sa le spuna povestea. Sa fim mandri ca suntem romani!”, scrie PSD in prezentarea clipului.

„Copiii sunt mai fericiti ca se duc la gradinite si scoli proaspat renovate”, afirma PSD in filmuletul electoral. Aceasta afirmatie a starnit indignarea internautilor, care aduc aminte ca in urma cu nici doua saptamani un copil a murit duopa ce a cazut in fosa septica din curtea scolii.

„Bai! Voi fumati ceva? Traiti intr-o alta realitate? Cum poti sa spui asemenea lucruri? Gradinite/scoli renovate – pai si cele care inca au hazna in curte, in care acum cateva saptamani a murit un copil? Spitale – pai si cele in care colcaie bacteriile si mizeria? Matusile lui codrin o duc mai bine? Au mai fost pe la restaurant?”, scrie un internaut.

„Cateva zile in urma un copil de 3 ani a murit in gradinita inecat in fecale multumim partidului un pic de mu mu”, este o alta reactie.








Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?