VIDEO Netflix India, criticat pentru un serial conţinând scene în care o fată hindusă sărută un băiat musulman

VIDEO Netflix India, criticat pentru un serial conţinând scene în care o fată hindusă sărută un băiat musulman

Autorităţile din statul indian Madhya Pradesh au solicitat duminică poliţiei să demareze o anchetă după ce un membru al partidului de guvernământ a protestat la adresa unor scene din seria Netflix "A Suitable Boy", în care o fată hindusă sărută un băiat musulman având pe fundal un templu hindus, informează Reuters.

Seria se bazează pe un roman publicat de unul dintre scriitorii indieni de frunte, Vikram Seth, şi urmăreşte o tânără fată aflată în căutarea unui soţ. Producţia este regizată de celebra cineastă indiană Mira Nair.

Serialul "are scene extrem de inacceptabile, care au rănit sentimentele unei anumite religii", a declarat pe Twitter Narottam Mishra, ministrul de interne al statului Madhya Pradesh din centrul Indiei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

5 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?