VIDEO „Niciodată în viața mea nu am văzut oameni treji în taberele de instrucție militară” - Un general în retragere, despre imaginile cu ruși beți criță mobilizați la război

VIDEO „Niciodată în viața mea nu am văzut oameni treji în taberele de instrucție militară” - Un general în retragere, despre imaginile cu ruși beți criță mobilizați la război

​Deputatul rus Andrei Guruliov, care a fost comandant adjunct al districtului militar de sud al Armatei Ruse, explică la televiziunea rusă că întotdeauna recruții și oamenii mobilizați în Rusia au fost „un pic amețiți”. „Așa a fost întotdeauna și întotdeauna va fi așa”, spune el, scrie Hotnews .

„În mod normal, toți sunt un pic amețiți, ca să fiu delicat. Apoi unii spun: îți poți imagina, au ajuns beți! Eu spun: Ascultă. Am văzut cum au recrutat din Cecenia, cum am chemat rezerviști în tabere de instrucție. Niciodată în viața mea nu am văzut oameni treji acolo. Este adevărul, așa a fost întotdeauna în țara asta. Trebuie doar să menții ordinea. Chiar și cei beți dorm în corturile lor. Dorm și apoi merg să studieze știință militară. Așa a fost întotdeauna și întotdeauna va fi așa”, a spus Andrei Guruliov, în timp ce prezentatorul TV Vladimir Soloviov râdea.

Reacția fostului comandant adjunct al districtului militar de sud al Armatei Ruse vine în contextul în care, de la anunțarea de către Vladimir Putin a mobilizării parțiale, rețelele de socializare au fost pline de imagini virale cu ruși proaspăt încorporați beți.

Unii ruși s-au îmbătat chiar pe autobuzul care îi ducea la centrele de instrucție militară după încorporare.

În imagini se văd mai mulți dintre noii recruți ai lui Vladimir Putin cum se clatină din cauză că sunt beți criță. Unii sunt filmați cu pantalonii în vine, alții cum dorm în iarbă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa