VIDEO „Niciun antrenament, nici măcar teoretic” / Rușii mobilizați, trimiși direct la moarte sigură

VIDEO „Niciun antrenament, nici măcar teoretic” / Rușii mobilizați, trimiși direct la moarte sigură

Rușii mobilizați sunt duși imediat pe frontul din Ucraina. Ei nu primesc nici măcar o pregătire minimă. Nu se asigură nici pregătire și nici o comisie medicală pentru "carnea de tun", scrie Newsweek .

Videoclipul arată un rus care se plânge că sunt deja trimiși la Herson, iar comandanții lor au refuzat în mod oficial să îi instruiască.

Înregistrarea arată un rus mobilizat care spune că el și alți recruți sunt trimiși la Herson, care este ocupat temporar de Rusia, imediat după mobilizare. Nu există niciun fel de instruire, așa cum a promis președintele rus Vladimir Putin când a anunțat "mobilizarea parțială".

"Mobilizatul" nou format a ajuns în regimentul 1 de tancuri al Forțelor Armate Ruse.

"Ni s-a spus oficial că nu va exista nicio pregătire înainte de a fi trimiși în zona de luptă. În mod oficial, comandanții regimentului au confirmat această informație. Pe 29, vom fi trimiși la Herson", spune rusul.

Se poate vedea că abia își stăpânește lacrimile. Își dă seama că șansele de a se întoarce din Ucraina, care este apărată de o armată foarte motivată și profesionistă, sunt minime.

"Gândiți-vă, decideți singuri ce să faceți în viitor", adaugă rusul.

În același timp, o altă persoană din spate adaugă că "niciun antrenament, niciun tir, nicio pregătire teoretică" nu este asigurată pentru cei mobilizați.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…