VIDEO Nicușor Dan, atac la Iohannis!

VIDEO Nicușor Dan, atac la Iohannis!

Nicusor Dan ii reproseaza lui Iohannis ca nu a profitat de "credibilitatea extraordinara" de la inceputul mandatului: Putea sa oblige partidele sa accepte ceea ce ele nu doreau, de fapt, sa accepte. Fostul lider USR, Nicusor Dan, a declarat miercuri ca nu il intereseaza o candidatura la prezidentiale, dar vrea sa intre iar in cursa pentru Primaria Capitalei. “Ma intereseaza ca in 2020 sa candidez la Primaria Bucuresti”, a spus Nicusor Dan intr-un interviu pentru Libertatea.

Pe de alta parte, fondatorul USR l-a criticat pe Klaus Iohannis, ca, desi a fost un factor de stabilitate pentru Romania, putea sa faca mult mai multe la inceputul mandatului sau.

“Ii reprosez ca nu a reusit, in special in primele luni ale mandatului, cand avea o credibilitate extraordinara, sa provoace mari dezbateri publice in care sa oblige partidele sa accepte ceea ce ele nu doreau, de fapt, sa accepte”, a spus el.

Daca venea in prima luna si le invita la o dezbatere despre legile electorale se putea ajunge la alegeri locale in doua tururi, a sustinut Nicusor Dan.

“Cu tipul acesta de dezbatere ar fi putut sa schimbe lucruri fundamentale, pe sanatate, educatie, administratie publica, acum este prea tarziu.”, a adaugat el.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”