VIDEO Nimic nou sub soare.../„Act sexual ratat” între un blindat ucrainean și un proiectil antitanc lansat de ruși

VIDEO Nimic nou sub soare.../„Act sexual ratat” între un blindat ucrainean și un proiectil antitanc lansat de ruși

O înregistrare video distribuită pe rețelele de socializare a surprins o „întâlnire de gradul trei” între militarii ucraineni de pe un blindat ucrainean și un proiectil antitanc tras de artileria rusească.

Proiectilul lansat de rusi a trecut razant pe langa blindatul ucraineanFoto: Captura video

Deși pe înregistrare nu se vede foarte clar din cauza vitezei proiectilului, acesta trece razant pe lângă blindatul ucrainean la secunda 0:04, motiv pentru care soldatul ucrainean își trage mâna la cap să se ferească. Obuzul își ratează însă ținta, aterizând la câțiva metri de vehiculul blindat ucrainean.

Înregistrarea a fost filmată în regiunea Harkov din nord-estul Ucrainei însă nu este clar dacă ea a fost realizată în timpul ofensivei care au dus la prăbușirea catastrofală a frontului rusesc de aici mai devreme în cursul lunii septembrie sau în timpul unor lupte ce au avut loc mai recent.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

2 Şeful spionajului militar ucrainean: Eliberarea peninsulei Crimeea va începe în primăvara anului viitor. Nu există altă opțiune

3 VIDEO „Niciodată în viața mea nu am văzut oameni treji în taberele de instrucție militară” - Un general în retragere, despre imaginile cu ruși beți cr…

4 VIDEO Explozii puternice în Crimeea, la o bază aeriană rusească. Rușii spun că un avion ar fi derapat și a luat foc

5 Cele trei nume luate în considerare de PSD pentru prezidențialele din 2024. Ciolacu susține că nu-l interesează