VIDEO Niște bani ai voștri au intrat într-un stâlp sub forma unui Ferrari

VIDEO Niște bani ai voștri au intrat într-un stâlp sub forma unui Ferrari

Un Ferrari de un sfert de milion de euro a intrat duminică, 8 octombrie, într-un stâlp de pe un bulevard din centrul Bucureştiului, potrivit Digi 24.

Maşina de lux aparţine milionarului Radu Frîncu, cel care a condus o vreme o companie de stat - SC CARE România SA, societate de asigurări în cadrul Eximbank SA - bancă cu capital majoritar de stat. Poliţiştii spun că el a pierdut controlul bolidului, a intrat pe contrasens unde a lovit un automobil după care a ricoşat în stâlp.

În vara anului trecut, Radu Frîncu a fost trimis în judecată de DNA, pentru abuz în serviciu și uz de fals, ambele în formă continuată..

"În perioada exercitării mandatului de preşedinte al Directoratului CARE — EXIM România, respectiv 19 mai 2010 — 8 iulie 2013, Radu Frîncu a abuzat de prerogativele funcţiei sale şi a folosit ilegal fondurile Companiei CARE — EXIM România (cu capital majoritar de stat), bani în valoare totală de aproximativ 770.000 lei (respectiv peste 47.000 euro). Suma respectivă reprezintă totalul cheltuielilor făcute de inculpat în interes personal, beneficiare fiind şi alte persoane care nu aveau raporturi de muncă cu CARE — EXIM România. Similar, Marius Banu, membru al Directoratului aceleiaşi companii, a folosit în mod ilegal aproximativ 166.000 lei provenind din fondurile companiei", se arăta într-un comunicat al DNA.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…