VIDEO Noaptea, ca hoții! Savaliuc, șeful de la Luju, și Norica Nicolai, la restaurant, în Bruxelles!

VIDEO Noaptea, ca hoții! Savaliuc, șeful de la Luju, și Norica Nicolai, la restaurant, în Bruxelles!

Cu o seara inainte de dezbaterea din Parlamentul European privind modul in care a fost adoptata OUG 13, un angajat al Antenei 3 si un parlamentar ALDE, cunoscuti pentru pozitiile dure pe care le au impotriva DNA, au fost filmati impreuna intr-un restaurant din Bruxelles. Comisia pentru libertati civile (LIBE) din Parlamentul European dezbate astazi, incepand cu ora 12.00 (ora Romaniei), situatia privind democratia si justitia din Romania. După cum se știe, Savaliuc, șeful de la site-ul anti-justiție luju.ro, este condamnat deja, în primă instanță, alături de Gâdea, într-un proces cu șefa DNA. Norica Nicolai este și ea o „stâlpnică” de la Antena 3. Mai mult, Nicolai s-ar fi opus ca Liiceanu să ia cuvântul miercuri...

Imaginile au fost postate pe Facebook de jurnalistul Malin Bot.

„Facem si dezvaluiri de la Bruxelles. Norica Nicolai, la o intalnire de taina, #noapteacahotii, cu Razvan Savaliuc, unul dintre varfurile de lance ale campaniilor lui Voiculescu impotriva DNA si a Justitiei si unul dintre cei care au luat parte la campaniile de linsaj impotriva Cameliei Bogdan sau a Laurei Codruta Kovesi.

Surse din Parlamentul European spun ca Norica Nicolai (ALDE – Tariceanu) s-a opus agresiv ca domnul Gabriel Liiceanu sa vorbeasca miercuri in PE despre situatia din Romania. Interesanta intalnirea de taina a cozii de topor a infractorului Voiculescu cu Norica Nicolai”, a scris Malin Bot.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Misterioasa avere de milioane de dolari, moștenită de Anamaria de la Ionela Prodan. Sora a renunțat la bani

2 VIDEO Imagini rare de pe linia frontului din Ucraina

3 VIDEO NGAD, avionul hibrid de luptă invizibil de generația a 6-a. Zboară în escadrilă de drone

4 Foarte interesante amănunte!

5 Ucraina a primit sistemul de apărare aeriană NASAMS care ar trebui să schimbe situația de pe câmpul de luptă