VIDEO Noaptea, ca hoții! Savaliuc, șeful de la Luju, și Norica Nicolai, la restaurant, în Bruxelles!

VIDEO Noaptea, ca hoții! Savaliuc, șeful de la Luju, și Norica Nicolai, la restaurant, în Bruxelles!

Cu o seara inainte de dezbaterea din Parlamentul European privind modul in care a fost adoptata OUG 13, un angajat al Antenei 3 si un parlamentar ALDE, cunoscuti pentru pozitiile dure pe care le au impotriva DNA, au fost filmati impreuna intr-un restaurant din Bruxelles. Comisia pentru libertati civile (LIBE) din Parlamentul European dezbate astazi, incepand cu ora 12.00 (ora Romaniei), situatia privind democratia si justitia din Romania. După cum se știe, Savaliuc, șeful de la site-ul anti-justiție luju.ro, este condamnat deja, în primă instanță, alături de Gâdea, într-un proces cu șefa DNA. Norica Nicolai este și ea o „stâlpnică” de la Antena 3. Mai mult, Nicolai s-ar fi opus ca Liiceanu să ia cuvântul miercuri...

Imaginile au fost postate pe Facebook de jurnalistul Malin Bot.

„Facem si dezvaluiri de la Bruxelles. Norica Nicolai, la o intalnire de taina, #noapteacahotii, cu Razvan Savaliuc, unul dintre varfurile de lance ale campaniilor lui Voiculescu impotriva DNA si a Justitiei si unul dintre cei care au luat parte la campaniile de linsaj impotriva Cameliei Bogdan sau a Laurei Codruta Kovesi.

Surse din Parlamentul European spun ca Norica Nicolai (ALDE – Tariceanu) s-a opus agresiv ca domnul Gabriel Liiceanu sa vorbeasca miercuri in PE despre situatia din Romania. Interesanta intalnirea de taina a cozii de topor a infractorului Voiculescu cu Norica Nicolai”, a scris Malin Bot.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Aceasta este România adevărată, nu cea din presa panicardă

2 Așa o fi?

3 Scandal cu lături la vârful Mafiei din sindicate / Marioneta lui Surugiu de la SNAP a rupt lanțul! / Surugiu are s…

4 „Valori” mondiale / Vasluiul dă cea mai tânără bunică din lume, la doar 23 de ani

5 „O desfrânată ieftină” / Așa o descrie Claudia Pătrășcanu pe Bianca Drăgușanu