VIDEO Noi violențe extreme într-un cartier de romi din Codlea. Forțele de ordine, atacate cu lopeți. Polițiști răniți

VIDEO Noi violențe extreme într-un cartier de romi din Codlea. Forțele de ordine, atacate cu lopeți. Polițiști răniți

Violențe extreme au avut loc, luni seara, în cartierul de romi, Mălin, din Codlea, județul Brașov, scrie publicația  brasovstiri.ro.

Potrivit IPJ Brașov, în timpul confruntării, șase persoane au fost rănite. Printre răniți se numără și doi polițiști locali, un jandarm și un polițist de la Poliția Națională. Doi dintre romii implicați în scandal au fost transportați la Spitalul Județean Brașov. Publicația brașoveană relatează că unul dintre romi ar fi fost lovit cu toporul în cap.

Primii care au ajuns la locul în care se desfășura scandalul au fost polițiștii locali. Încercând să-i despartă pe romi, doi dintre polițiști au fost loviți cu lopețile.

În ultimele două zile, incidente de o violență extremă, în care au fost implicați cetățeni de etnie romă, au mai avut loc și în Teliu, Săcele, Tărlungeni (Brașov) în cartierul Mimiu (Ploiești) Micro 6 (Hunedoara), Rahova/Ferentari (București),  Buftea (Ilfov).

Citiți mai multe în  brasovstiri.ro   


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria