VIDEO Nou derapaj pro-PSD al BOR! Mitropolitul Nifon Mihăiță, campanie în biserică de față cu Dăncilă și Plumb: „Uite ce creștini avem aici, să fie binecuvântați!”. I-a atacat pe „Rezist”

VIDEO Nou derapaj pro-PSD al BOR! Mitropolitul Nifon Mihăiță, campanie în biserică de față cu Dăncilă și Plumb: „Uite ce creștini avem aici, să fie binecuvântați!”. I-a atacat pe „Rezist”

Nou derapaj pro-PSD al BOR! Mitropolitul Nifon Mihăiță, campanie în biserică de față cu Dăncilă și Plumb: „Uite ce creștini avem aici, să fie binecuvântați!”. I-a atacat pe „Rezist”.  Amănuntele apar într-un reportaj realizat de Recorder.ro.

De la minutul 3:

Mitropolitul Targovistei, Nifon Mihaita, le-a facut campanie electorala candidatilor PSD la europarlamentare. Rovana Plumb si Gabriela Zoana, alaturi de premierul Viorica Dancila, s-au aflat vineri la Nucet, in judetul Dambovita, cu ocazia zilei comunei.

Mitropolitul Nifon Mihaita a sustinut un discurs in biserica, amplificat prin megafoane sa auda si satenii de afara, in care a declarat ca Dancila si Rova Plumb sunt „crestini” adevarati: „Uite ce crestini avem aici, sa fie binecuvantati!”.

 „Astazi este impreuna cu noi, intr-un mod exceptional, foarte frumos, doamna prim-ministru a Guvernului Romaniei, Viorica Dancila. Este doamna… nu o vad pe doamna Rovanita noastra. Ah, era acolo, uitati la dreapta. Uite ce crestini avem aici, sa fie binecuvantati!”, a spus mitropolitul.

El i-a atacat apoi pe adversarii PSD, folosind de mai multe ori un cuvant cheie, „rezist”, pentru ca enoriasii sa inteleaga la cine se refera.

„Sunt unii care considera ca rezista… la valorile nemuritoare ale neamului romanesc… numindu-se ei insisi ca… umanisti moderni, neomarxisti, rezistenti la ceea ce este de valoare extraordinara”, a mai spus Nifon.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…

3 Să nu uitați unde ați citit asta prima dată

4 Diva Bianca Drăgușanu, mesaje de tachinare pentru Alex Bodi, după ce a fost părăsit de Daria Radionova

5 PSD a „câștigat” Primăria Sectorului 1! Justiția paralelă a Partidului a găsit 1360 de voturi în plus pentru „…