VIDEO Nou derapaj pro-PSD al BOR! Mitropolitul Nifon Mihăiță, campanie în biserică de față cu Dăncilă și Plumb: „Uite ce creștini avem aici, să fie binecuvântați!”. I-a atacat pe „Rezist”

Nou derapaj pro-PSD al BOR! Mitropolitul Nifon Mihăiță, campanie în biserică de față cu Dăncilă și Plumb: „Uite ce creștini avem aici, să fie binecuvântați!”. I-a atacat pe „Rezist”.  Amănuntele apar într-un reportaj realizat de Recorder.ro.

De la minutul 3:

Mitropolitul Targovistei, Nifon Mihaita, le-a facut campanie electorala candidatilor PSD la europarlamentare. Rovana Plumb si Gabriela Zoana, alaturi de premierul Viorica Dancila, s-au aflat vineri la Nucet, in judetul Dambovita, cu ocazia zilei comunei.

Mitropolitul Nifon Mihaita a sustinut un discurs in biserica, amplificat prin megafoane sa auda si satenii de afara, in care a declarat ca Dancila si Rova Plumb sunt „crestini” adevarati: „Uite ce crestini avem aici, sa fie binecuvantati!”.

 „Astazi este impreuna cu noi, intr-un mod exceptional, foarte frumos, doamna prim-ministru a Guvernului Romaniei, Viorica Dancila. Este doamna… nu o vad pe doamna Rovanita noastra. Ah, era acolo, uitati la dreapta. Uite ce crestini avem aici, sa fie binecuvantati!”, a spus mitropolitul.

El i-a atacat apoi pe adversarii PSD, folosind de mai multe ori un cuvant cheie, „rezist”, pentru ca enoriasii sa inteleaga la cine se refera.

„Sunt unii care considera ca rezista… la valorile nemuritoare ale neamului romanesc… numindu-se ei insisi ca… umanisti moderni, neomarxisti, rezistenti la ceea ce este de valoare extraordinara”, a mai spus Nifon.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Fostul șef al Departamentului Analiză din SRI anunță explozia COVID-19 în România

2 Turcescu anunță iminenta săltare a Gabrielei Firea!

3 Nou cutremur în PSD! Aproape toată Organizația Ilfov a trecut la PNL, cu primari cu tot!

4 Scandal de hărțuire sexuală la vârful PMP

5 Cum ies la iveală epoleții la PSD!!! Tatăl lui Mihai Tudose, confirmat cu coronavirus, este internat la Spital…