VIDEO Noua Eră/Așa vom fi și noi cu roboții-oameni...

VIDEO Noua Eră/Așa vom fi și noi cu roboții-oameni...

Un teckel în carne şi oase şi un câine robot, asemănător prototipului popular dezvoltat de Boston Dynamics, numit Spot, format din circuite, şuruburi şi camere se fugăresc şi interaţionează, aşa cum ar face-o orice alţi câini, relatează La Repubblica.

Imaginile au fost lansate de Reuters în iunie 2020, fiind filmate la Sank Petersburg, lângă zona unde avea loc Forumul Economic Internaţional.

Videoclipul pe care în prezent îl vedem cel puţin bizar arată de fapt viitorul care este extrem de aproape, astfel de roboţi putând fi parte din viaţa noastră, potrivit la Republica.

Iniţial, aşa cum repetă companiile care îi dezvoltă, câinii robot vor fi utilizaţi doar în anumite zone, cum ar fi operaţiunile de salvare în medii periculoase pentru oameni. Recent, cineva a şocat opinia publică echipând aceste patrupede mecanice cu arme de foc.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”