VIDEO Noua realitate din România! Brațul ARMAT al Puterii, Jandarmeria, încătușează democrația!

VIDEO Noua realitate din România! Brațul ARMAT al Puterii, Jandarmeria, încătușează democrația!

Noua realitate din România! Brațul ARMAT al Puterii, Jandarmeria, încătușează democrația!

„Astăzi, 19 februarie 2019 cetățeni disperați s-au apărat cu două găletușe de ketchup în fața unei noi ordonanțe de urgență, care reprezintă de facto subordonarea totală a justiției în favoarea lui Dragnea și ai săi.

Cetățenii au fost ridicați din stradă într-o acțiune care a arătat mai degrabă a răpire. Așa cum vedeți în imaginile surprinse de noi, s-a ordonat rapid întocmirea de dosare penale. Inutil să adăugăm că pe toată durata acestei acțiuni, din Ministerul Justiției nu a ieșit nici un oficial care să discute cu cetățenii supărați, dar foarte pașnici - așa cum s-a intâmplat la toate protestele din ultimii mai bine de doi ani.

Grupul mafiot care conduce țara spre ruină pare ca nu mai face nici un efort pentru a ascunde ceea ce este de fapt.” au scris pe Facebook jurnaliștii de la Passport Productions.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…