VIDEO Novak Djokovic și ceilalți invitați de top, dezlănțuiți în club la bustul gol în plină pandemie/Mari jucători au fost testați pozitiv după petrecere

VIDEO Novak Djokovic și ceilalți invitați de top, dezlănțuiți în club la bustul gol în plină pandemie/Mari jucători au fost testați pozitiv după petrecere

Cu fiecare zi, numărul infectărilor crește, iar cei care au fost depistați pozitiv la Covid-19 își toarnă cenușă în cap de pe patul de spital. Dimitrov, Coric, antrenorul de fitness al lui Djokovic, Troicki și soția sa se află pe lista celor infectați. În urmă cu doar câteva zile, într-un club din Belgrad se dansa la bustul gol, iar petrecerea era în toi.
Adria Tour s-a dorit a fi un turneu care pe lângă strângerea de fonduri să le ofere unor jucători de top din ATP meciuri într-o perioadă în care circuitul mondial este întrerupt din cauza Covid-19.
Ce a ieșit se poate observa de pe fluxul agențiilor de presă. Începând de duminică, atunci când lista a fost deschisă de Grigor Dimitrovnumărul cazurilor pozitive a tot crescut, iar aici vorbim doar despre sportivi, nu despre spectatorii de rând care au luat parte la eveniment fără nicio regulă de distanțare socială.
Lui Dimitrov i-au urmat Borna Coric, Marko Paniki (antrenorul de fitness al lui Nole), Kristijan Groh (antrenorul lui Grigor), Viktor Troicki și soția gravidă a acestuia.
Au scăpat Alexander Zverev, Marin Cilic și Dominic Thiem, aceștia confirmând testele negative pentru Covid-19.
În urmă cu doar câteva zile, într-un club din Belgrad "nu exista" Covid-19, iar tenisul era aproape de revenirea la normal atât de dorită de toți actorii implicați în fenomen.
De altfel, Nole a declarat în urmă cu doar câteva săptămâni că se opune vaccinării obligatorii împotriva noului coronavirus.
 
Mai jos puteți vedea cum se distrau Novak Djokovic și colegii de turneu într-un club:


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…