VIDEO O companie aeriană rusă a efectuat un zbor în formă de penis în semn de sprijin pentru un fotbalist surprins când se masturba

VIDEO O companie aeriană rusă a efectuat un zbor în formă de penis în semn de sprijin pentru un fotbalist surprins când se masturba

O compania aeriană low-cost din Rusia a fost în spatele unui traseu de zbor falic efectuat în semn de sprijin pentru căpitanul echipei naționale de fotbal care a fost implicat într-un scandal sexual, relatează Moscow Times.

Agenția Federală de Transport Aviatic al Rusiei, Rosaviatsia, a declarat că zborul nr. 11 Moscova-Ekaterinburg cu 102 de pasageri la bord al companiei Pobeda a prezentat un pericol pentru siguranță.

Reprezentanții Pobeda au declarat la momentul respectiv că piloții au efectuat cel mai probabil manevra pentru a-și arăta sprijinul pentru căpitanul echipei de fotbal a Rusiei, Artem Dziuba, o înregistrare video cu acesta masturbându-se apărând în spațiul public cu câteva zile în urmă.


O comisie a Rosaviatsia a dat vina pe managementul Pobeda pentru incident, afirmând că traseul de zbor în formă de penis a încălcat regulile de siguranță.

Pobeda este o filială low-cost a Aeroflot, compania aeriană de stat a Rusiei.

Comisia Rosaviatsia a descoperit de asemenea că Pobeda nu a reușit să obțină aprobarea pentru un traseu similar pentru o cursă Moscova-St. Petersburg din 10 noiembrie.

Reprezentanții companiei aeriene le-ar fi declarat polițiștilor după incident că avionul Boeing 737-800 a trebuit să urmeze traseul respectiv pentru a evacua combustibil.

Cele două incidente sugerează „acțiuni deliberate” din partea managementului Pobeda, potrivit raportului Rosaviatsia.

Acesta afirmă de asemenea că transcrieri ale zborului din 10 noiembrie arată că piloții Pobeda le-au mulțumit controlorilor de trafic aerian pentru blocarea traseului în formă falică deoarece li s-ar fi cerut să îl efectueze „împotriva voinței lor”.

Rosaviatsia a îndemnat Aeroflot să examineze dacă managementul filialei sale este „potrivit pentru funcție”, potrivit raportului.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Guvernul elimină haosul liberalizării pieței energiei / Consumatorii vor putea primi reduceri de preț…

2 Ioan Stoica, patronul Caritas, a fost evacuat în plină iarnă și doarme sub cerul liber. Ajuns la 76 de ani, tr…

3 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

4 Ăsta pute a Secu de îți mută nasul / Cine este Gheorghe Dimitrescu, personajul urmărit penal alături de Dragnea

5 15 medici şi asistente, condamnaţi după ce au eliberat 1.000 de adeverinţe false / Patroana clinicii, 8 ani şi 4…