VIDEO O droghează? Ce a dezvăluit un jurnalist de casă al lui Dragnea despre problemele medicale ale Proastei

VIDEO O droghează? Ce a dezvăluit un jurnalist de casă al lui Dragnea despre problemele medicale ale Proastei

O droghează? Ce a dezvăluit un jurnalist de casă al lui Dragnea despre problemele medicale ale Proastei. O vedeți cum asistă ca o moluscă? Nimeni nu se miră că cineva aflat într-o asemenea poziție se comportă în acest fel? Pare sedată. În urmă cu două săptămâni, Cătălin Tache, un jurnalist de casă al lui Dragnea, a dezvăluit că Viorica Dăncilă are mari probleme medicale. El spunea atunci, în  Național , că Dragnea ar forța demisia premierului din motive medicale. În mod cu totul și cu totul nefiresc, în miez de noapte, atât Dăncilă cât și Dragnea au intrat în direct la Antena 3 pentru a dezminți zvonul cu demisia.

Însă Dăncilă n-a suflat niciun cuvânt despre amănuntele legate de faptul că a ajuns să umble permanent cu medicul după ea!

Priviți-o!

Ce a scris Tache în Național:

„Viorica Dancila pur si simplu nu se mai desparte de medicul care nu pleaca de la Palatul Victoria cat timp premierul se afla acolo. Si cu toate ca public nu a rasuflat nimic pana acum despre situatia medicala a sefului Guvernului, ”cazaturile de calciu”, ”glicemia variabila” si cele si cate trei ”intepaturi” pe zi nu aveau cum sa nu-i alerteze pe apropiatii acesteia, mai ales pe cei de la varful partidului.”



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”