VIDEO O femeie a încercat să intre în România cu un adolescent afgan ascuns în geamantan

VIDEO O femeie a încercat să intre în România cu un adolescent afgan ascuns în geamantan

O femeie româncă în vârstă de 24 de ani a încercat să intre în România cu un adolescent ascuns într-un geamantan. Polițiștii de frontieră de la Curtici au descoperit incidentul miercuri în trenul internațional IR 346-1, cu destinația Austria, în jurul orei 02:20.

„În timpul verificărilor, polițiștii au constatat starea de agitație a unei femei, cetățean român, în vârstă de 24 de ani, așa că i-au verificat cu atenție bagajele.

În timpul controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit un adolescent ascuns într-un geamantan care îi aparţinea femeii, fiind vorba despre un cetățean afgan, în vârstă de 15 ani. Femeia a declarat ca este prietena fratelui minorului şi că intenţiona să-l ducă la ruda sa, aflată în Germania”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Minorul a fost preluat de către reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului a județului Arad.

În acest caz, polițiștii de frontieră fac cercetări pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat și complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

Sursa foto: Poliția de Frontieră

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Percheziții la clanul interlop Duduianu

2 Pușcărie scrie pe ea! / Un mail trimis de Buzăianu instanței o îngroapă definitiv pe japița lui Băsescu!

3 Așa o fi?

4 O dare în gât profi...

5 E încercuită / Cum sunt poziţionate efectivele ruseşti la granița Ucrainei