VIDEO O fi adevărat ce spune omul ăsta despre eMAG? Ghiță, acționar din umbră?

VIDEO O fi adevărat ce spune omul ăsta despre eMAG? Ghiță, acționar din umbră?

O fi adevărat ce spune omul ăsta despre eMAG? Ghiță, acționar din umbră?

Reportaje-Live  EMAG: 1 miliard de euro cifra afaceri. Impozit PROFIT ZERO.

Asa funcționează piața în România. Firmele protejate de statul corupt nu plătesc impozite, nimeni nu le deranjează. Când nu te pot scoate din piață te călăresc zilnic cu ajutorul autorităților corupte. M-ați întrebat ce am cu EMAG. Problema este ca nici nu va imaginați ce face aceasta firma la care acționar din umbra este Ghiță. Da, sa nu îmi spuneți ca nu știați asta.

EMAG deja controlează 75% din onlineul romanesc și nu pe merit ci pe practici incorecte pentru care ar fi fost amendați cu amenzi grele într-o tara normala, dumping și sprijiniți de instituții corupte.

Dacă aveți timp va rog vedeți videoul de mai jos sa înțelegeți abuzurile și adevărul despre piața de online din România.
P. S.

Ferească Dumnezeu sa cumpărați de la producători romani și antreprenori romani.

Reportaje-Live : PREDAȚI-LE DIRECT CHEILE CELOR DE LA EMAG. DE CE VA MAI COMPLICATI?

EMAG cere extrasul de cont firmelor din marketplace. După ce ca le concurează direct, după ce vad datele tuturor clienților acum vor sa vadă și cu cine faceți afaceri. Stați liniștiți ca nu ii interesează de unde cumpărați marfa și nici nu va vor contacta direct furnizorii. Eu zic sa le dati cheile de la firma cu totul. Ce rost are sa va mai complicați. Iată ce mesaj au primit firmele din marketplace.

"Dorim sa venim in atentia ta cu informatii referitoare la actualizarea datelor in platforma eMAG Marketplace.

Pentru ca ne dorim sa existe o transparenta a tranzactiilor pentru ambele parti, avem rugamintea de a ne furniza o copie a extrasului tau de cont, in care sa fie evidentiat contul IBAN, titularul(numele firmei) si banca la care este deschis contul.

Menionam faptul ca acest document reprezinta o noua garantie a acordurilor financiare din parteriatul nostru.

Astfel, pentru a putea realiza actualizarea datelor in platforma, te rugam sa deschizi un ticket in mesagerie, in care sa atasezi documentul solicitat in format PDF."



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante