VIDEO O nouă aroganță a baronului PSD care s-a lăudat că vinde burger în foiță de aur: „O cafea specială. Mai bun și mai scump decât în Dubai”

VIDEO O nouă aroganță a baronului PSD care s-a lăudat că vinde burger în foiță de aur: „O cafea specială. Mai bun și mai scump decât în Dubai”

Președintele PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, care s-a lăudat că vinde burger în foiță de aur a revenit cu „o cafea specială, cu foiță de aur”, care se vinde la 60 de lei. Gal se laudă că prețul cafelei e mai mare decât în Dubai, arată adevarul.ro.

„Dacă doriți să vă răsfățați iubita sau pe dumneavoastră, o puteți face cu o cafea la doar 60 de lei. O cafea specială, cu foiță de aur. Mai bun și mai scump decât în Dubai. Atât s-a putut!”, a spus Avram Gal, într-o postare pe Facebook.

Liderul PSD Câmpia Turzii nu este la prima ieșire de acest fel. Gal s-a filmat făcând reclamă pe rețelele de socializare la mici și burgeri cu foiță de aur, care pot fi cumpărați la restaurantul pe care îl deține. Avram Gal, lider PSD Câmpia Turzii, are un restaurant de lux din Cluj Napoca.

”La doar 250 de lei puteți să mâncați cel mai bun burger cu aur. Așa arată cel mai bun burger din România”, spune el într-un video pe TikTok.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale