VIDEO O persoană misterioasă a dat târcoale trupului lui DJ Lalla. Detaliul care ridică semne de întrebare privind decesul

VIDEO O persoană misterioasă a dat târcoale trupului lui DJ Lalla. Detaliul care ridică semne de întrebare privind decesul

Noi informații apărute în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca, zisă și DJ Lala, adâncesc misterul morții artistei. O cameră de supraveghere din zona în care a fost descoperită tânăra a surprins o persoană suspectă. Poliția încearcă să o identifice, anunță stirileprotv.ro .

Legiștii au anunțat că Laura a murit înecată - dar aproape de mal, ceea ce ridică semne de întrebare.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

DJ Lalla este găsită moartă în buza mării la ora 9 și 16 minute. 20 de minute mai târziu, trupul tinerei este tras pe nisip.

Camera de supraveghere care filmează înregistrează câte o secvență scurtă o dată la un minut și filmarea nu curge cursiv. Din această cauză se pierd detalii importante. Am analizat imaginile cu un soft de editare video; le-am redus viteza de redare și am mărit porțiunile de interes.

În zona în care a fost descoperit trupul fetei, la ora 7 și 14 minute, în dimineața respectivă, apare o persoană care poposește acolo 6 minute. După acest moment, se îndepărtează și merge în zona unei construcții de pe plajă - unde este reperată în imagini peste o jumătate de oră.

Cu un sfert de oră înainte să fie găsită tânăra moartă, în zona unde a fost descoperită, în imagini se zărește din nou o siluetă.

Apoi la ora 9:39 de minute, când deja poliția fusese anunțată - în dreptul construcției de pe plajă este reperată din nou o persoană în imagini care asistă de la distanță la cercetări și după 4 minute se îndepărtează. Poliția încearcă să afle cine este acea persoană.

Deocamdadă, la audieri a ajuns un tânăr pe care DJ Lalla l-ar fi cunoscut prin intermediul TikTok și la care - se pare - artista a mers acum două zile.

- Ce ați făcut la Poliție?

- Am venit să îi vizitez.

- O cunoșteați pe DJ Lalla?

- Mă abțin.

- A locuit la dumneavoastră?

- Nu comentez nimic. Până nu se termină ancheta nu am nimic de comentat”.

”Toată lumea mai bea câte un coniac, un vin”

La audieri, care au durat 10 ore, bărbatul le-ar fi spus polițiștilor că DJ Lalla a plecat din locuința lui în dimineața zilei în care a fost găsită moartă pe plajă. Tot el ar susținut că artista ar fi vrut să facă atunci niște fotografii.

Suspect este că în momentul în care a fost găsită moartă, DJ Lalla nu avea la ea nici telefonul și nici poșeta pe care ar fi purtat-o când a ieșit pe plajă.

Medicii legiști au comunicat că DJ Lalla a sfârșit înecată - după ce, la autopsie, au găsit în plămânii ei apă și nisip. Înecul - spun surse din anchetă - s-ar fi produs la mal și așa se explică nisipul din corp.

Georgian Boariu, salvamar: ”Se afla fix în firul apei, în poziția cu capul către apă și era bătută de valuri, cu fața în jos și picioarele către către mal, oarecum. Și eu am zis că e un manechin”.

Nu există până la această oră confirmarea dacă tânăra consumase alcool sau droguri - pentru că analizele toxicologice care se fac în astfel de cazuri durează.

Nelu Roșca, tatăl Laurei: ”Toată lumea mai bea câte un coniac, un vin, și mai ales artiștii sunt predispuși la așa ceva. La petrecerile la care mergea cred că se mai consuma câte o sticluță de gin”.

Mama Laurei - cea al cărei numei fata îl avea tatuat pe corp, care a dus - de altfel - la identificarea ei - i-a ridicat trupul de la morga din Constanța. Nu a dorit să facă niciun comentariu. Am reușit să vorbim însă cu profesoara de canto a Laurei Roșca.

”Ultima oară când m-am văzut cu ea nu mi-a plăcut ce am văzut la ea”

Maria Stepovenco, profesoară de canto: ”Ultima oară când m-am văzut cu ea nu mi-a plăcut în mod deosebit ce am văzut la ea. Împrăștia o exuberanță ieșită din comun în jur. Acest feminism ieșit din comun mi-a dat de înțeles că poate o fi fost într-o relație cu cineva și nu era tocmai ce își dorea ea”.

Se pare că DJ Lalla ar fi avut unele probleme din cauza depresiei.

Reporter: În cercul ei de prieteni vorbea despre asta?

Dorin Dara, DJ Fly: Niciodată. Absolut niciodată, de aceea sunt șocat. Vorbeam tot timpul despre viață, progres, pasiunea noastră, muzica”.

Daniela Mija, cunoștință: „Dacă avea probleme a știut să ascundă foarte bine probabil”.

Ancheta în cazul morții Laurei Roșca a fost preluată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria din Constanța. Cercetările se fac pentru ucidere din culpă.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?