VIDEO „O să primească o pulă în cur toți!”/Ieșire nervoasă a purtătorului de cuvânt al PSD/Angajată PSD râzând: „Nici aia, poate le place”

VIDEO „O să primească o pulă în cur toți!”/Ieșire nervoasă a purtătorului de cuvânt al PSD/Angajată PSD râzând: „Nici aia, poate le place”

La sfârșitul Comitetului Național Executiv (CExN) al PSD, purtătorul de cuvânt al partidului Lucian Romașcanu a avut o ieșire nervoasă la adresa jurnaliștilor care ieșiseră din sală. ”O să primească o pulă în cur toți”, a spus oficialul PSD, transmite site-ul știrileprotv.ro

Ascultă mai jos înregistrarea de la minutul 1.18

Lucian Romașcanu nu știa că microfoanele sunt pornite și a comentat gestul jurnaliștilor prezenți care au decis să iasă din sală pentru declarațiile lui Eugen Teodorovici, candidat la șefia PSD, în condițiile în care liderul interimar Marcel Ciolacu nu a venit să expună el concluziile CExN.

”E un pic jignitor, ai purtător de cuvânt care vine să-ți dea niște informații. Dacă nu spune Ciolacu nimic, ce faci? Nu dai nimic? Ce faci cu publicul tău care vrea informații? Unde e omul nostru de la cameră, frate? Ăsta este sfârșitul unei frumoase prietenii. O să primească o pulă în cur toți”, a declarat Romașcanu.

O angajată de la Biroul de Presă al PSD a râs și a comentat: ”Nici aia, poate le place”, la care Romașcanu a răspuns: ”S-ar putea, da”.

Lucian Romașcanu este senator PSD de Buzău din 2016 și a fost ministru al Culturii în Guvernul Mihai Tudose. Romașcanu este purtător de cuvânt al PSD din aprilie 2020.

Citește integral pe  știrileprotv.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…