VIDEO O vulpe a sfidat carantina și a fost surprinsă furând o găină. Polițiștii spun, în glumă, că au închis ochii la infracțiune

VIDEO O vulpe a sfidat carantina și a fost surprinsă furând o găină. Polițiștii spun, în glumă, că au închis ochii la infracțiune

O vulpe a fost filmată în Baia Mare după ce a furat o găină și era pe punctul de a fi lovită de o mașină, în timp ce traversa strada ”neregulamentar”. Polițiștii anunță, în glumă, că au închis ochii la aceste infracțiuni, scrie Mediafax.

Polițiștii maramureșeni au trimis presei imagini cu o vulpe care a furat o găină și trece strada în fugă. La un moment dat, vulpea scapă găina din gură din cauza unei mașini care se apropie și care evită animalul cu greu. După ce trece mașina, vulpea se întoarce, apucă găină și dispare.

Polițiștii au precizat că imaginile sunt filmate într-o zonă periferică din Baia Mare. „Este o infracțiune flagrantă de furt calificat și o trecere prin loc nepermis, constatate într-un filtru rutier, de către colegii de la S.P.R., care au închis ochii de această dată”, glumesc polițiștii pe seama imaginilor.

 
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

3 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

4 Ilie Bolojan dă afară jumătate din angajaţii Consiliului Judeţean Bihor. Unii nici nu aveau loc prin birouri

5 Proștii votează, cefele groase din Servicii încasează / Fiul unui general STS ajuns liberal, contracte grase cu…