VIDEO Ofițerul SRI care le dădea SMS-uri șefilor MAI a fost BĂTUT de JANDARMI, din greșeală! Proasta aia de la Interne ar trebui să DEMISIONEZE URGENT!

VIDEO Ofițerul SRI care le dădea SMS-uri șefilor MAI a fost BĂTUT de JANDARMI, din greșeală! Proasta aia de la Interne ar trebui să DEMISIONEZE URGENT!

Vă aduceți aminte că sluga lui Dragnea de la Interne și-a râs de „așa-zisul” ajutor dat de SRI pentru a preîntâmpina violențele de miercuri seara din Piața Victorie? Ei bine, așa cum rezultă dintr-o înregistrare postată de Vice România, se pare că jandarmii l-au bătut din greșeală chiar pe ofițerul SRI care le dădea SMS-uri șefilor operativi ai MAI! Omul proceda așa pentru că era deja infiltrat printre spărgătorii de protest! Doamne, nouă nu ne iese din minte fața pe care a făcut-o sclava ai împopoțonată când a spus de SMS-uri...

În înregistrare personajul afirmă: Sunt maior! Fir-ați ai dracu de handicapați. Unde e stația?

Pe imaginile filmate de Vice România se poate observa cum personajul în civil este observat de jandarmi care se năpustesc asupra lui aplicându-i mai multe lovituri pentru a se prinde în scurt timp că nu au de-a face cu un protestatar, ci de un infiltrat în mulțime.

Acesta este ajutat apoi să se ridice de către jandarmi, pe imagini putându-se observa că este rănit, având dificultăți în a merge.

Minciunile cu SRI-ul, de la minutul 09.30:


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Totul a fost o minciună” / Consilier OMS apropiat de Biden susţine brusc ideea că virusul provine din laborator

2 Liderul unui temut clan de lângă București, asasinat în SUA. A fost executat de mafia românească pentru 200.00…

3 Palatul Regal şi Cazinoul din Mamaia, pierdute definitiv printr-o sentinţă revoltătoare care-i uşurează viaţa …

4 Balamuc la vârful Poliției Române? / Gavriș fusese numit vineri seară, chiar în timp ce era la Hanul lui Manuc, …

5 Liberalizarea pieței energiei / Care este diferența între prețul din serviciul universal și cea mai mică ofert…