VIDEO Olguța e bâtă, dar mândră în prostia ei! Din păcate, fiola pentru prostie nu s-a inventat!

VIDEO Olguța e bâtă, dar mândră în prostia ei! Din păcate, fiola pentru prostie nu s-a inventat!

Olguța e bâtă, dar mândră în prostia ei! Din păcate, fiola pentru prostie nu s-a inventat! 

Olguța a șters pe pe pagina sa de Facebook mesajul în care spunea că „s-a prezentat decent pentru cineva care n-a făcut nicio oră de engleză la școală”.

Olguţa reacţionase, printr-un mesaj pe Facebook, după clipul viralizat în care apare schingiuind limba engleză: „Pentru cineva care n-a făcut nicio ora de engleză in școala (...) m-am prezentat decent", spune ea.

„Acesta a fost adevăratul test al scutului de la Deveselu.. Pentru cineva care n-a făcut nicio ora de engleză în școala si avea de ales între engleză, spaniola, araba si chineza, m-am prezentat decent. Mâine e Organizația Internațională a Francofoniei și voi vorbi in franceza”, a scris Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Ministrul Muncii şi fostul primar al Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a participat, luni, la cea de-a 61-a sesiune a Comisiei ONU pentru conditia femeii, care a avut loc la New York.

Discursul proastei noastre începe la secunda 45:Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 China, pivotul care ar putea fi cheia în criza nucleară. SUA fac încă o încercare pentru a-l aduce pe Putin cu picioarele pe pământ

2 Mii de apeluri ale soldaților ruși au fost interceptate: „Ni s-a dat ordin să ucidem toți civilii” / „Putin e un prost”

3 Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

4 Marele joc strategic / Ce armă susține Rusia că are împotriva Occidentului. Țările cheie și rolul Chinei

5 VIDEO ​George Simion, săltat de mascați, la 3 dimineața din Piața Victoriei, după un scandal de aproape o oră / Liderul AUR ar fi condus cu permisul s…