VIDEO Oltean cu decapotabilă...

VIDEO Oltean cu decapotabilă...

Un șofer la volanul unui autoturism înmatriculat în județul Dolj a fost filmat în timp ce se deplasa prin municipiul Craiova, în timp ce transporta mai mute țevi cu mașina decapotabilă, pe ploaie. Imaginile au devenit virale pe rețelele sociale, după ce au fost postate duminică pe Facebook.

Pe lângă faptul că șoferul a găsit o metodă periculoasă de a transporta țevile, acesta nu a ținut cont nici de faptul că afară ploua, iar acoperișul mașinii Renault Megane nu era tras, din cauza transportului neobișnuit.

Țevile ar fi putut să se miște și să pună în pericol alți șoferi, iar în plus, autoturismul nici nu avea o poliță de asigurare validă, conform Aida.info.ro, nici luni și nici la sfârșitul săptămânii trecute, atunci când au fost urcate pe Facebook de către MND, pagina unui blog specializat în informații legate de infrastructură.

Sursa foto: Aida.info.ro " data-medium-file="https://cdn.g4media.ro/wp-content/uploads/2021/10/numar-auto-300x161.jpg" data-large-file="https://cdn.g4media.ro/wp-content/uploads/2021/10/numar-auto-1024x550.jpg" data-ll-status="loaded" /> Sursa foto: Aida.info.ro

Sursa foto: Captură video

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bula va exploda” / Avertismentul legendarului investitor Jeremy Grantham

2 Documente secrete despre Olaf Scholz, noul cancelar al Germaniei

3 Generalii PSD înainte de ședința CSAT...

4 Ce spune un șofer STB, sub protecția anonimatului, despre greva care a paralizat orașul, despre presiunile sin…

5 Milionarul Ioan Neculaie a fost dat în urmărire națională pentru că este de negăsit după condamnarea definitiv…