VIDEO Oltean cu decapotabilă...

VIDEO Oltean cu decapotabilă...

Un șofer la volanul unui autoturism înmatriculat în județul Dolj a fost filmat în timp ce se deplasa prin municipiul Craiova, în timp ce transporta mai mute țevi cu mașina decapotabilă, pe ploaie. Imaginile au devenit virale pe rețelele sociale, după ce au fost postate duminică pe Facebook.

Pe lângă faptul că șoferul a găsit o metodă periculoasă de a transporta țevile, acesta nu a ținut cont nici de faptul că afară ploua, iar acoperișul mașinii Renault Megane nu era tras, din cauza transportului neobișnuit.

Țevile ar fi putut să se miște și să pună în pericol alți șoferi, iar în plus, autoturismul nici nu avea o poliță de asigurare validă, conform Aida.info.ro, nici luni și nici la sfârșitul săptămânii trecute, atunci când au fost urcate pe Facebook de către MND, pagina unui blog specializat în informații legate de infrastructură.

Sursa foto: Aida.info.ro " data-medium-file="https://cdn.g4media.ro/wp-content/uploads/2021/10/numar-auto-300x161.jpg" data-large-file="https://cdn.g4media.ro/wp-content/uploads/2021/10/numar-auto-1024x550.jpg" data-ll-status="loaded" /> Sursa foto: Aida.info.ro

Sursa foto: Captură video


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /